Eğitim gönüllüsü Mertöz’e eğitimcilerden ziyaret

Eğitim gönüllüsü Mertöz’e eğitimcilerden ziyaret

20.05.2019 10:15:40

Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Mesleki Eğitime katkıda bulunan Mesan Kilit A.Ş Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz'ü ziyaret etti...

Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Meslek Eğitimi konusunda desteklerini esirgemeyen kişi ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürüyor. Aslan, geçen hafta Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Emrah Erdoğan'la birlikte Mesan Kilit A.Ş Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz'ü ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İSO, İTO ve İTÜ arasında, mesleki ve teknik eğitimi sektörle birlikte tasarlamak adına yapılan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında ilçemiz sanayi kuruluşları ve mesleki eğitim kurumları arasında iş birliği görüşmeleri sürüyor.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan'ın da bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyarette sanayi kuruluşlarının ihtiyaçları doğrultusunda ara ,eleman yetiştirmek için mezunların niteliğini arttırarak iş hayatına onları en iyi şekilde hazırlamak için yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
İş insanı Rıdvan Mertöz, Mesleki Eğitimin önemine değinerek, liseli gençlerin gelişimlerine ve donanımlı olarak iş hayatına hazırlanabilmeleri adına gerekli desteği sunmaya devam edeceklerini yeniledi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, ilgileri ve destekleri dolayısıyla Mesan Kilit A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz'e Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına teşekkür etti.
Erdal Aslan ve Emrah Erdoğan'ın Mesan Kilit A.Ş'ye ziyaretleri sırasında Çağrıbey Ortaokulu öğrencileri de Sosyal Bilgiler Dersi etkinlikleri kapsamında fabrikayı gezmekteydi. Öğrenciler, fabrikadaki üretim aşamalarını yerinde gördüler ve yetkililerden bilgi edindiler.
Renginar SALİ

YORUM YAP