Demokratlarda kongre heyecanı

Demokratlarda kongre heyecanı

18.10.2019 14:19:00

19 Ekim 2019 Cumartesi, yarın saat 12.00'da Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanlığı kongresi Yaşar Kemal Salonunda gerçekleştirilecek. İlçe Başkanı ve tek aday Halide Avlu, herkesi kongrelerine katılmaya davet etti.

İlçemizde tüm partiler kongre heyecanı yaşarken ilk genel kurulu Demokratlar gerçekleştiriyor. Halide Avlu, Demokrat Parti Silivri İlçe Teşkilatının olağan genel kurulunu 19 Ekim 2019 Cumartesi günü 12.00 – 17.00 saatleri arasında Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Fuaye salonunda gerçekleştireceklerini duyurdu.

İL BAŞKANININ KATILMASI BEKLENİYOR

8 asil ve 8 yedek yönetim kurulu üyesi ve de başkan ile yeni dönem yönetimini şekillenecek olan Silivrili Demokratların, genel kurullarına İl Başkanları Ekrem Eray Arda'nın katılımı da bekleniyor.

AVLU'DAN TÜM DEMOKRATLARA AÇIK DAVET

3.dönem için aday olan, 7 yıldır Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanlığı görevini yürüten Halide Avlu, genel kurul arifesinde tüm Demokratları partilerine sahip çıkmaya, dayanışma ve birlik içinde hareket etmeye davet etti. “Kongreler partilerin ‘düğün' günü gibidir. Herkesi genel kurulumuza, heyecanımızı paylaşmaya davet ediyorum” diyen Avlu, Demokrat Parti'nin Silivri siyaset sahnesine önemli bir görevi olduğunu belirtti, sorumluluklarını artan etkide yerine getirmeyi sürdüreceklerini paylaştı.

Sevginar Sali

YORUM YAP