Bulgaristan Göçmenleri, 4. Olağan Genel Kurullarını gerçekleştirdi

Bulgaristan Göçmenleri, 4. Olağan Genel Kurullarını gerçekleştirdi

27.03.2021 13:06:57

4 Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştiren Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneğinde Beyzat Bedel yeniden başkan seçilirken, yönetimi yenilendi.

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği, 4 Olağan Genel Kurul toplantısını 27 Mart 2021 tarihinde Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Fuaye Salonu'nda gerçekleştirildi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Refik Bek ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, MHP Meclis Üyesi Erdoğan Kalaycı, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Türkyılmaz, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanımız Ercan Çalışkan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Nuray Koçer, Genel Kurul Toplantısına katılanlar arasındaydı.

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Yönetimi Beyzat Bedel'in başkanlığında şu isimlerden oluştu;

Asil Üyeler; Beyzat Bedel, Şenol Özçelik, Necla Öztürk, Şükriye Akkaya Karakuş, Deniz Sarı, Erkan Kırıkçı, Ömür Kıvılcım, Mehmet Ali Çınar, Hüseyin Doğar, Mürsel Şentürk, Merve Koç.

Yedek Üyeler listesinde ise; Ercan Bilir, Tamer Çalışkan, Caner Altıntaş, Muzaffer Tahsinkaya, Murat Keser, Tansel Mutafoğlu, Utku Türkyılmaz, Rekşan Kahraman, Alma Uzun, Turkay Uçar ve Aytaç Tuna yer aldı.

Denetim Kurulu'nda Asil Üye olarak; Mehmet Kamburoğlu, Özcan Öztürk ve Behrin Aslantaş yer aldı. Yedek Üyelerde ise Nasuf Aktaş, Mutallip Durmaz ve Mehmet İmamoğlu seçildiler.

YORUM YAP