Engin Akın

Beşyüzevler Bize Hafif Gelir

Silivrispor’da yaşanan krizlerin ardı arkası kesilmeye dursun hafta sonu da oynayacağımız çok önemli bir maça çıkacağız. Ligin ilk maçıdır. BAL’daki ilk maçımızdır. Profesyonelliğe adım atacağımız ilk karşılaşma olacak. Hayallerin ve özlemlerin biteceğini umduğumuz ilk maça çıkacağız.

Evet, çok ama çok önemli bir lig müsabakası bizi kapıda beklemektedir. Pazar günü saat 15.30’da Yıldız Tabya Stadı’ndayız. Yönetimlerin gelip geçici olduğu bir dönemde eski kalıplaşmış lafların boy boy dizildiği anlamsız kelamların edildiği bir bilinmeze giden kulübün neferlerinin sonsuz desteğine ihtiyaç duyduğu bir dönemdeyiz.

İki yıldır çığırtkanlığını yaptığım Silivrispor Kulübü için bir kez daha açık yüreklilikle dile getirmem gereken önemli bir konu üzerine arz edeceğim. Ben bu takıma hala kefilim. Bu çok açık bir dille ifade edilebilecek bir konu. Krizlerin ardından daha güçlü çıkabilecek bir kurumdur Silivri-spor. Yönetim içindeki olumsuz tavırların son bulmasını ümit ediyorum.

Hafta sonu Beşyüzevler takımı ile lige iyi bir başlangıç yapabileceğimize inanıyorum. Tüm Silivri’nin de kenetlenip bu maça gelmesi gerekir. Kendisini Silivrili olarak gören ya da görebilen hemen her futbol severin bu maça gelmesi gerekir. Yönetimlerin gelip geçici olduğunu da göz ardı etmeksizin desteğimizi kesmememiz gereklidir.

Haberin devamı 30.09.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP