Avlu, yeniden Başkan seçildi

Avlu, yeniden Başkan seçildi

24.05.2016 10:36:51

Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, 119 kayıtlı delege sayısının olduğu sandık kurulu tutanağından çıkan 24 geçerli oy pusulası ile yeniden göreve seçildi. 21 Mayıs Cumartesi günü, Silivri Belediye Tiyatrosu Önder Yılmaz Sahnesinde kaydedilen kongreye; Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Adem İpek, Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Hayri Erçağ, Demokrat Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları, Demokrat Parti İstanbul İlçe Başkanları, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, AK Parti Eski İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Maşalacı, Demokrat Parti'ye gönül vermiş üyeler, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Divan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, merhum Başbakan Adnan Menderes ve demokrasi şehitlerinin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunmaya ardından İstiklal Marşı'nı söylemeye davet etti. Gündem gereklerinin tek tek yerine getirildiği kongrede Halide Avlu, delegelerine seslendi.


AVLU, YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Halide Avlu, düşüncelerini şöyle ifade etti: “Çok değerli divan, değerli başkanlarım, kıymetli delegeler, değerli misafirlerimiz ve basınımızın güzide temsilcileri, kongremize hoş geldiniz, şeref verdiniz.
Bugün önemli bir gün. Dertleriniz kum tanesi kadar küçük, sevinçleriniz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Dualarınız kabul, Kandiliniz mübarek olsun. Değerli misafirler, bu ülkeye hizmet etmiş bir partinin İlçe Başkanı olarak 4 yıl yılmadan, yorulmadan, gururla görev yaptım. Benimle görev yapan değerli yönetimime ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum.

“DEMOKRAT PARTİ KÜLLERİNDEN ALEVLENDİ”
Alınan karar ile partimiz yeniden Türkiye geneli kongreye gidiyor. Silivri İlçe Kongresine yeniden aday oldum. Değerli delegelerimin desteğini istiyorum. Ülkemizi siyah ile beyaz arasına sıkıştırarak siyaset yapanlara “Dur!” deme zamanı gelmiştir. Gerçek gündemi değiştirerek siyaset yapanlara buradan sesleniyorum; siyaseti kirletmeyin, kendi menfaatlerinizi düşünmeden siyaset yapın. Demokrat Parti yeniden küllerinden alevlenmiştir. Biz hizmet aşkıyla yoğrulan bir partiyiz. Biz A partisi veya B partisi değiliz; biz Adnan Menderes'iz, Süleyman Demirel'iz, Turgut Özal'ız, Gültekin Uysal'ız biz Demokrat Parti'yiz. Kongremiz ülkemiz, partimiz adına hayırlı uğurlu olsun.”

SİLİVRİ İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ


BAŞKAN
Halide Avlu


ASİL ÜYELER
1. Abdurrahman Uslu
2. Mihrali Akpulat
3. Fevzi İbili
4. İskender Kapuzoğlu
5. Mürvet Meral
6. Gülçin Özen
7. İsmail Karahızır
8. Aziz Albayrak
9. Lütfü Durmuş
10. Ömer Başaran
11. Namık Orman
12. Melih Gökhan Demir
13. Başak Soydam
14. Hasan Taştimur


YEDEK ÜYELER
1. Mahmut Orman
2. Erol Karagöz
3. Özkan Çelik
4. Rahim Köse
5. Metin Tokalı
6. İlkcan Ceylan
7. Ahmet Ekri
8. Adem Keskinçelik


İL DELEGESİ
1. Halide Avlu
2. Nevzat Sezen
3. Ömer Başaran
4. Abdurrahman Uslu
5. İskender Karpuzoğlu
6. Hasan Taştimur
7. Fevzi İbili
8. Melih Gökhan Demir

Haber: 
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP