Alçi: Benim için Kavaklıspor defteri kapanmıştır

Alçi: Benim için Kavaklıspor defteri kapanmıştır

23.08.2019 10:18:31

Yavuz Alçi,  “Gördüğüm lüzum üzerine” diyerek “Benim için Kavaklıspor defteri kapanmıştır” açıklamasını kamuoyuyla paylaştı.

Alçi'nin Kavaklıspor defterini kapattığı açıklaması oldukça duygusal bir içerik barındırmakla birlikte aynen şu şekilde ifade buldu: “Evet dostlar amatör sporun bile bir bedeli olduğu gerçeğini unutmayalım. Kimi nakdini harcar kimi vaktini. Söylenecek eleştirilecek o kadar çok şey var ki… Zaman içinde herkes şapkasını önüne koyacak ve spora destek olacak. En azından bu benim temennimdir. Ben Kavaklıspor'a Başkan Celil Kares için dahil oldum. Celil Başkan'dan sonra adam gibi adam Şahin Çeşmecioğlu ismini orada tanıdım. İyi ki de tanıdım bu ismi. Az ama öz kişiden oluşan yönetimle elimizden geldiğinin bir fazlasını vermeye çalıştığımız Kavaklıspor camiasında ilk günden bu yana çok sayıda futbolcu kardeşimizle çalıştık. Güzel dostluklar kurduk spor camiasından çok fazla dost edindim mesela. Yeni bir kaç kardeşimi de tanımama vesile oldu.

Şahsım için bunca güzelliklerin yanında artık benim için Kavaklıspor defteri kapanmıştır. Gördüğüm lüzum üzerine istifa dilekçemi sunmuş bulunuyorum vesilesiyle Kavaklıspor yönetimiyle hiçbir bağım kalmamıştır. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim...”

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Allah tamamına erdirsin
Sonraki »

YORUM YAP