Engin Akın

Yolcudur ABBAS

Geçmişinde yaşanan onca kötü günlerin ardından iyi günlerin gelmesi kadar normal bir sonuç yokken, iyi günlerin ardından kötü günleri beklemek ne kadar doğru?

Evet, asıl düşünülmesi gereken konu bu…
Son yılların en iyi listesi ile başa gelen Nuri Çolakoğlu kulübün üzerindeki kara bulutları dağıttı.
Herkesin her şeyi kırdığı günler, olumsuz sonuçlar, kaoslar derken bir kırılma noktasına gelindi!
Zamanında kalpler kırıldı.
Zamanında karizma çizildi.
Ve zamanında tahammül kalmamıştı.

Zücaciye dükkânına bodoslama dalan başkanlarımız ve yöneticilerimiz olmuştu kulübün yedek kulübesine bağırarak, “O oyuncu oyundan çıkacak, çıkarmazsanız siz gidersiniz!” diyebilen ve kendi sonunu başlatanlar.

Sahada mücadelesini veren oyuncular taksitlerden ve primlerden hadi bunlardan vazgeçtik hala peşinatları alamadığı zamanlar hala taze hafızalarda. Hatta aylardır maaş bile alamayan emektarlar o zamanlarda da hiç sesleri çıkmamıştı. Kendi çocuğu olsa bu şekilde davranılmaması gereken durumlar yaşanmıştı bu kulüpte.

Bu kulüpte her derde deva CEO bile gelmişti. Sonsuz kredi açıklanan teknik heyetler iki maç sonra gönderilirdi.

Şu an alınan sonuçlar, puantajdaki yerimiz bizi aldatmasın. Önümüzde oynanmayan bir yığın maç var. Üstte saydıklarımın hiç birini şuana kadar yaşamadık, yaşamıyoruz. Lakin bir şeyler oluyor, bir sıkıntı var içimde. Sanki bir şeyler olacak ve şuan ki pembe tablo kaybolacak ve eski kara bulutlar yeniden geri gelecek gibi. Lakin İnşallah ben yanılırım…

Nuri Çolakoğlu'nun samimiyetinden, Silivri ve Silivrispor sevgisinden kesinlikle şüphem yok. En başta olduğu gibi daima yanında bir nefer olacağım. Sezgilerimde yanılmam asla var bir sıkıntılı durumlar.

Bu sıkıntılı durumlar sıralamadaki yerimizi etkileyebilir. Takım üstünde olumsuz etkiler, taraftar üzerinde olumsuz etkiler falan, falan falan devam eder bu silsile.

Ne mi olmalı?
Ben söyleyeyim.
Birileri toplanır.
Her an “sağlık, iş yoğunluğu veya görülen lüzum üzerine” diye başlayan bir açıklama basına servis edilebilir.
Bununla ilgili de altyapı çalışmaları başlamış yakındır bu söylemler…
Yüksek gerilimli çok kritik haftalara girdik.
Bu dönemde dananın kuyruğu kopacaktır.
Önemli olan takımın kopmaması.
Dayanın çocuklar yeni yılda her şey çok farklı olabilir.
Kulüplerde başarıların ardından “başkandan malzemeciye kadar” diye öyküsü anlatılır. Malzemeciler takımın sırdaşı, yoldaşı, neşe kaynağıdır ama en altta gösterilirler.
Bizde yani Silivrispor'da bir zamanlar malzemeci kulübe başkandan yöneticilerden daha çok para verdiği dönemlerde olmuştu!
Dolayısıyla kulüp sahipsiz ve yöneticisiz kalmaz asla.
Bekleme yapmayalım.
Mümkünse daha fazla kırıp dökmeden ilerleyelim beyler…

 

YORUM YAP