Silivrispor yönetimi genç oyuncuyu yalnız bırakmadı

Silivrispor yönetimi genç oyuncuyu yalnız bırakmadı

28.11.2023 11:30:35

Silivrispor U-16 oyuncusu Baran Azaklı idmanda sakatlanmasının ardından yönetim kurulu üyeleri bu oyuncunun ameliyatını konunun uzmanı doktora özel bir hastanede yaptırdı.

Maç idmanında sakatlanarak çapraz bağlarını koparan genç oyuncusunu Silivrispor sahiplendi. Takım U-16 oyuncusu Baran Azaklı idmanda çaprazlarını koparması ile birlikte Kulüp Gençlik Geliştirme Direktörü Yılmaz Lise oyuncu ile ilgilenerek durumu üstlerine bildirdi. Yakından ilgilenilen genç oyuncu ilçede yapılan tetkiklerin ardından çapraz bağlarında kopuk tespit edildiği raporlandı.

Baran Azaklı'nın ailesinin ilçede ameliyat olmak istemesi üzerine Silivrispor Altyapılar Sorumlusu Vedat Tunbar ve Süleyman Gencoğlu genç oyuncuyu önce Acıbadem Hastanesinde Doçent Doktor Tunay Erden muayene etti. Yapılan muayenenin ardından ameliyata karar verildi. Genç oyuncunun ameliyatı ise aynı doktor tarafından Türkiye Hastanesinde yapıldı. Tüm masrafların Silivrispor yönetimince karşılandığı genç oyuncu en kısa zamanda sahalara geri döneceği bildirildi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP