Yıldırım’dan gençlere mektup var

Yıldırım’dan gençlere mektup var

17.03.2017 09:53:51

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan'da anayasa değişikliği için oy kullanacak gençler için özel bir mektup kaleme aldı. AK Parti Silivri Gençlik Kolları üyeleri bu mektupları Başbakanın selamı ile birlikte Silivrili gençlere ulaştırıyor.

Binalı Yıldırım'ın gençlere isme özel gönderdiği ve Türkiye'nin son derece önemli bir dönüm noktasında olduğunu, vurguladığı mektupta onların sinerjisine duyulan ihtiyaca vurguda bulunuluyor. AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın mektubunu, tüm Türkiye'de olduğu gibi Silivri'de de Gençlik Kolları kapı kapı dolaşarak genç arkadaşlarına ulaştırıyorlar.

"GENÇLİK KOLLARIMIZA HER ZAMAN İNANDIK VE GÜVENDİK"
Yıldırım'ın kaleme aldığı ve Gençlik Kolları tarafından gençlere ulaştırılan mektupta yer alan ifadeler şöyle: "Unutma ki bu davanın, gençlik teşkilatlarında sizlerin üstlendiği görevleri yaparak yetişmiş bir lideri var. Gençlik ayağa kalkarsa Türkiye ayağa kalkar düsturuyla bu davanın liderine layık bir teşkilat olabilmek için sana büyük bir görev düşüyor.
Kurucu Genel Başkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği, 'Gençler bu ülkenin geleceğini, ellerinizde taşıdığınızı aklınızdan hiç çıkarmayınız. Durmak yok, koşacaksınız, koşacaksınız, risk alarak koşacaksınız' sözü kulağında çınlamalı.
Bizler, 1 milyon 500 binden fazla üyeye, 50 bin mahallede görevli, 250 binden fazla aktif teşkilat mensubuna sahip Gençlik Kollarımıza her zaman inandık ve güvendik. Bu davanın teşkilatlanma modelinin temelinde mahalle teşkilatlarımız olduğunu biliyoruz. Gün, mahallemizdeki tüm genç kardeşlerimize ulaşıp, onlara bu kutlu davayı anlatma ve onları partimize kazandırma günüdür. Özellikle gençlerimizin, manevi değerlerin istismarı suretiyle, kendi ülkesine ve kendi milletine savaş açan, ihanet şebekelerinden ve terör örgütlerinden uzak durması, bu tuzaklara düşmemesi için AK Parti gençliğinin daha aktif bir şekilde, sandıktaki, sokaktaki, mahalledeki gence ulaşması bizim için son derece önemlidir.
İnanıyorum ki AK Parti gençliği; 15 Temmuz'da yaptığı gibi, Türkiye'nin bağımsızlığına, bayrağımızın itibarına, vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin diriliğine yönelik her türlü girişimi iman ve vatan sevgisiyle dolu yüreğiyle etkisiz hale getirecektir. Genç kardeşim, bilmeni isterim ki, sen yoksan, bir eksiğiz."
Haber Merkezi

YORUM YAP