Bir Silivri klasiği; RED & WHITE BURGER

Bir Silivri klasiği; RED & WHITE BURGER

17.03.2017 09:51:02

Lezzetli yiyecekleriyle Silivrililerin kalbine taht kuran Red & White Burger, 1990 yılından bu yana Cihan Ceylan sahipliğinde hizmet veriyor...

Gıda sektöründe kendisine sağlam bir yer edinen Red & White Burger, şüphesiz Silivri'de fast food mekanı denilince akla gelen ilk yerlerden. Herkesin damak tadına hitap eden lezzetleri, hızlı servis anlayışı, rahat, samimi ve sıcak ortamıyla yeme içme dünyasının tanınan markası, benzer mekânlar arasında farkını gösteriyor. Türk işi fast food mekanı olan Red & White Burger, 12 Mart 1990 yılında gıda sektörüne giriş yaptı. Kaliteli ve titiz çalışma disiplini ile bölgemizde ciddi bir müdavim kitlesi oluşturan Red & White Burger, uğramadan geçilmeyen bir lezzet durağı haline geldi. Fiyat, denge ve kalite üçgenini tam 27 yıldır koruyan Red & White Burger, birbirinden lezzetli ve doyurucu menüsüyle Silivri'nin köklü ve benzersiz fast food markası olma ayrıcalığını koruyor.

HERKESİN FAVORİSİ OLAN LEZZETLER MENÜSÜNDE
Cihan Ceylan'ın her ayrıntısıyla tek tek ilgilenerek yiyecek içecek sektörüne adını öncü işletme olarak yazdıran Red & White Burger; Hamburger, Cheeseburger, Lux Burger, Chicken Burger, Mega Burger, Mega Cheeseburger, Dallas Burger, Kumru Sandwich, Ayvalık Tost, Nugget, Sosisli Sandwich, Goralı Sandwich, Silivri Sandwich, Karışık Tost, Kaşarlı Tost, Kavurmalı Kaşarlı Tost, Dilli Kaşarlı, Karagöz, Patates Cips gibi birçok sevilen tadı müşterilerine özenle sunuyor. Siparişlerinizde dilediğiniz kadar kullanmanız için barbekü, mayonez, ketçap ve hardal gibi lezzet artıran, damak tadımıza yeni çeşniler katan soslar da bolca hali hazırda masalarda bulunduruluyor. Red & White Burger, içecek çeşitliliği ile de misafirlerin gözdesi. Bilindik kola, fanta, gazoz ve meyve sularının yanı sıra her mevsim ferahlatıcı etkisiyle vazgeçilmez bir içecek olan taze limonatayı çok seveceğinizi düşünüyoruz.

EVLERE VE İŞ YERLERİNE PAKET SERVİS İMKANI
Silivri'nin artık kategorisinde klasikleşen bir mekan olan Red & White Burger, denemenizi tavsiye edeceğimiz bir işletme. Atatürk Caddesi, Silivri sahilindeki kolay lokasyonu ile hemen yanı başınızda… Zamanım yok diyor, gidemiyorsanız bir telefon ile ulaşabilirsiniz. Red & White Burger, ilçe merkezindeki her noktaya siparişlerinizi ulaştırıyor. 727 36 66 – 728 36 66 nolu numaralar efsanevi lezzetleri kapınıza kadar getirecektir.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP