Yaz Okulu açılışı bugün

Yaz Okulu açılışı bugün

12.07.2016 08:59:58

Çizgi Koleji Silivri Kampüsü, anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine sınırsız etkinlikler sunduğu iki dönemlik Yaz Okulu'nu bugün açıyor.

Alternatif Butik Okul Çizgi Koleji bugün saat 11.00'da Yaz Okulu açılışını gerçekleştirecek. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik Yabancı Dil, Satranç, Okçuluk, Akıl Oyunları, Müzik, Drama, Tenis, Yüzme gibi sınırsız etkinliğin sunulacağı iki dönemlik zaman kesimi bugün başlıyor. 1. Dönem Yaz Okulu: 11 Temmuz-29 Temmuz, 2. Dönem: 01 Ağustos-19 Ağustos tarihlerini kapsıyor. Başvurmak isteyenler kuruma 0212 727 0627 nolu telefondan ulaşabilir, dileyen bugünkü açılışa katılarak da çocuğunu başlatabilir.


YAZ OKULU DERS TABLOSU
Çizgi Koleji yönetimi tarafından anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için planlanan dersler şöyle;
Anasınıfı 3-4-5-6 yaş grubu öğrenciler için Jimnastik, Müzik, Drama, İngilizce, Yüzme, Düşünme becerileri, Resim, Türkçe Dil Etkinliği, Yaşamsal beceriler ve Satranç dersleri uygun görüldü.
İlkokul ve Ortaokul öğrencileri için planlanan dersler ise şöyle; Almanca, İngilizce, Yüzme, Akıl Oyunları Atölyesi, Tenis, Okçuluk, Satranç, Müzik, Resim, Basketbol ve Voleybol.
Çizgi Koleji'nin sunduğu imkanlardan yararlanabilir, çocuklarınızın yaz tatilini verimli kılabilirsiniz. Eğitim-öğretim yılı boyunca aldıkları bilgileri burada yapılacak etkinliklerle pekiştirebilir, spor ve eğlenceyi de katarak keyifli bir yaz geçirmelerini sağlayabilirsiniz.

DEVLET TEŞVİĞİ ORANINDA BURS GARANTİSİ
2016-2017 Eğitim-öğretim yılı kayıtlarını almaya devam eden Alternatif Butik Okul Çizgi Koleji, devlet teşviği oranında burs garantisi verdiğini duyurdu. Çizgi Koleji'ne http://www. cizgiokullari.k12.tr/basvuru-formu/ adresten başvuruda bulunabilirsiniz.
Renginar SALİ

YORUM YAP