Yalçın: Yılmaz, öncü, örnek ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam etmekte

Yalçın: Yılmaz, öncü, örnek ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam etmekte

17.12.2021 15:13:27

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın'dan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve ekibine tebrik.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın, partili Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve ekibine sosyal yaklaşımları ile üretken belediyecilik çıkışları için teşekkür etti.
“YILMAZ, ÖNCÜ, ÖRNEK VE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDA OLMAYA DEVAM ETMEKTEDİR”

Yalçın'ın söz konusu açıklaması aynen şu şekilde: “Göreve geldiği günden bugüne ‘Silivri Belediye'sinin kısık seslere ses, darda kalanlara nefes, ihtiyaç sahiplerine adres olması'nı sağlamak amacıyla, Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını yürüten Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz, yine bu ülkü doğrultusundaki projesiyle öncü, örnek ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam etmektedir.

“ATIL TARIM ARAZİLERİ ARTIK SİLİVRİLİ VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDE KULLANILIYOR”

Belediyemize ait, önceki dönemlerde atıl ve akıbeti belirsiz olan tarım arazileri artık Silivrili vatandaşlarımızın hizmetinde kullanılıyor.

“50 TON AYÇİÇEK YAĞ, İLÇEMİZDE YAŞAYAN 10 BİN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITILIYOR”

Silivri Belediyemizin 500 dönüm arazisine yaptığı ayçiçek ekiminden elde ettiği 50 ton ayçiçek yağları, ilçemizde yaşayan 10 bin ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanmıştır.

“BAŞKANIMIZ VE EKİBİNİ TEBRİK EDİYORUM”

Bu projede başta Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ı ve Belediye Personelini yürekten tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

YORUM YAP