Avlu: Biz kandırmadık hizmet ettik

Avlu: Biz kandırmadık hizmet ettik

17.12.2021 15:04:15

“Büyük Türkiye için sözümüz söz Demokrat sözü” diyen DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, gündemdeki siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın “Ayetle Millete beceriksizliklerini kabul ettirmeye kalkanlara bir ayetle cevap verelim; "Allah size, emanetleri mutlaka ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emrediyor." Görünen köy kılavuz istemez; ehli değilsiniz! Adil hiç değilsiniz” paylaşımına atıfta bulunarak, “Demokrat Parti varsa gerisi teferruattır” dedi ve yaşanan genel siyasi gelişmeler üzerine şu değerlendirmede bulundu: “Birileri gülebilir, komik bulabilir, inanmaya bilirler… Bizler yıllardır umut, çare, Demokrat Parti dedik. Söylerken gülsünler diye söylemedik, komik bulmaları için komilik yapmadık, inanması güç uçuk sözler söylemedik, “Sözümüz söz, Demokrat sözü” dedik. Adnan Menderes ve Süleyman Demirel'in ülkesi için yaptıkları hizmetleri anlattık, yapacaklarımızı anlattık, inanmadınız.

19 yıl önce tarım ve hayvanlık ile geçimlerini sağlayanlar, bugün mutlu musunuz, güle biliyor musunuz?

19 yıl önce çalıştığınız fabrikalarınızda çalışa biliyor musunuz? Fabrikalarınızın bacaları tütmemesini komik buluyor musunuz?

19 yıl önce Büyük Türkiye sözlerimize inanmayanlar, 19 yıldır yaşadıklarınızdan sonra mevcut Hükümet ve siyasi partilerin Büyük Türkiye için umut, çare olacağına İnanıyor musunuz?

75 yıl önce Demokratların “Sözümüz söz, Demokrat sözü” diyen bu millet gülmedi, komik bulmadı inandılar.

Bugün 19 yıldır TBMM'sinde koltuk işgal edenler umut olmaktan çare olmaktan uzaklar.

Bugün çare arayan, umut olacak siyasi irade arayan seçmenlere Demokrat Parti varsa gerisi teferruattır diyoruz.

75 yıl önce Demokratların söylediği sözleri bugün yine söylüyoruz. Ne eski, ne de yeni Türkiye var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti var. Büyük Türkiye için sözümüz söz Demokrat sözü.”

YORUM YAP