Turan, Yıldırım için devrede

Turan, Yıldırım için devrede

8.06.2019 11:13:38

AK Parti'nin önemli isimleri 23 Haziran öncesi sahaya indi. Onlardan biri geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanlarından Hüseyin Turan; AK Parti Silivri İl Sorumlusu Nazif Barış Çiftçioğlu ile selam ve tebrikleri iletti, destek istediler.

Silivri Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanlarından Hüseyin Turan, AK Parti Silivri İl Sorumlusu Nazif Barış Çiftçioğlu ve teşkilat mensupları birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın bayram tebrik ve selamlarını iletmek için Silivri Nevşehirliler Derneği ve Selimpaşa'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın selam ve tebriklerini ileten Turan ve Çiftçioğlu, 23 Haziran seçimleri ile ilgili de destek beklentileri ile gerekçelerini aktardılar. Vatandaşların beklenti ve isteklerini dinleyen AK Partili heyet, İstanbul ve Silivri'nin Yıldırım'ın İBB başkanlığında daha güzel olacağını hayata geçirmeye hazırlandığı vaat ve projeler üzerinden anlattılar.
Haber Merkezi

YORUM YAP