Barlas: Silivri, Yıldırım’la daha güzel olacak

Barlas: Silivri, Yıldırım’la daha güzel olacak

8.06.2019 11:13:03

Sami Barlas'ın bayram süresince Binali Yıldırım mesaisi tüm yoğunluğu ile devam ederken, çalışmaya ilişkin şunları ifade etti: “Değerli hemşerihlerimize daha hızlı ve daha iyi hizmet getirmek için bütün gayretimizle çalışmalarımıza durmadan, usanmadan devam edeceğiz. Çünkü Silivri Binali Yıldırım'la daha güzel olacak.”

Bayramın ilk günlerinde muhtar ve mahalleye dönüşen köylerde yoğun bir bayram mesaisi yaparak teşkilat mensuplarından oluşan ekibi ile İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım için destek çalışması gerçekleştiren İstanbul ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Bayramın son gününde de Filiz Güler ile beraber, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bölgemizde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşları ziyaret etti.
Hem bayramlaşma hem de 23 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek Binali Yıldırım için destek temaslarında bulunan Barlas ve beraberindekiler, İstanbul'un Binali Yıldırım Başkanlığında daha güzel olacağını anlattı, vatandaşların görüş ve önerilerini dinlediler.
İBB bünyesinde bölgemizde hizmet veren kurum ve kuruluş temsilcilerine yönelik ziyaretlerini Barlas şöyle yorumladı: “Bayramlaşma ziyaretleri kapsamında Silivri bölgemizde yapılacak olan hizmetlerle alakalı bilgi aldık. Değerli hemşerihlerimize daha hızlı ve daha iyi hizmet getirmek için bütün gayretimizle çalışmalarımıza durmadan, usanmadan devam edeceğiz. Çünkü Silivri Binali Yıldırım'la daha güzel olacak” dedi.

YORUM YAP