Silivri Amerikan Kültür’den kütüphanelere destek

Silivri Amerikan Kültür’den kütüphanelere destek

8.06.2019 11:15:32

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu, okul kütüphanesine İngilizce kaynak desteğini Piri Mehmet Paşa İlkokulu ve Turgut Reis İlkokulu ile sürdürdü.

İlçemizde 4 yıldır 7'den 70'e istikrarlı bir şekilde yabancı dil eğitimi veren Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu, eğitime destek turlarına devam ediyor.

PİRİ MEHMET PAŞA KÜTÜPHANESİNE DESTEK
Daha önce yabancı dil öğretmenlerine MyKelime uygulaması elit üyeliği ve Onlineİngilizce.com üyeliği hediye edeceğini duyuran, dönem dönem ek kaynak mahiyetinde hikaye & uygulama kitapları sağlayan eğitim kurumunun yetkilisi Özgün C. Demirhan, geçtiğimiz günlerde Piri Mehmet Paşa İlkokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Harun Kazancı ile çocuklarda dil eğitimi ve Silivri'nin eğitim dünyası hakkında sohbetinden sonra okul kütüphanesi için kaynak desteğini takdim etti.
%100 Burs Müjdesi
Maddi durumu yeterli olmayan öğrencilerin desteklenmesi ve eşit koşullarda eğitim hakları konusunda mutabık kalan yöneticiler, 2019-2020 döneminde bir öğrenciye karşılıksız Amerikan Kültür bünyesinde İngilizce eğitimi bursu sağlanacağını konusunda karara vardılar.
"Arzumuz her çocuğun akranından eksiği olmaksızın büyümesi ve o günler gelene kadar da amacımız daha az imkana sahip olanlara destek olmak" diye görüş bildiren Amerikan Kültür Silivri yöneticisi, okul tarafından belirlenecek öğrenci için ikinci bir aile olacaklarının garantisini verip, erken yaşta Avrupa Dil Pasaportu kazanacak öğrencimize şimdiden başarılar dileriz diye ekledi.

TURGUT REİS İLKOKULU KÜTÜPHANESİNE KATKI
Silivri'nin güzide eğitim kurumlarından Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu'nun yöneticisi Özgün C. Demirhan, Turgut Reis İlkokulu Müdürü Hakan Can'a ziyarette bulundu. Okulun yeni yapılan satranç odasını gezip, tespitlerde bulunan eğitimciler, ardından akıllı telefonlarla beraber hayatımıza giren online uygulamaların dil eğitimine yararı konusunda sohbet etti.

KÜTÜPHANEYE İNGİLİZCE DESTEĞİ
Nitelikli kütüphanesiyle göz dolduran okuldaki yabancı dil kaynaklarını çoğaltmak amacıyla Almanca ve İngilizce kitaplar Amerikan Kültür'den hediye olarak geldi ve kütüphaneye teslim edildi. Eğitime desteklerinin her zaman devam edeceğini bildiren dil kursu yetkilisi, gönüllü çalışmanın önemini vurgulayarak, ilçemizdeki yabancı dil eğitimcilerinin talepleri doğrultusunda ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını bildirdi.
Haber Merkezi

YORUM YAP