Engin Akın

TFF 3. Lig 4. Grup, ölüm grubu!

Silivrispor öyle bir gruba düştü ki, düşman başına. Beddua etsen anca bu kadar iyi takımı bir araya getirir ve Silivrispor'u da bu grubun içine koyabilirsin.

 

Genel olarak çekilen grupların içinde en dişlisi olanıdır 4. Grup. Yine bu grupta hangi takımın şampiyon olacağını ve yine hangi takımın düşebileceğini tahmin etmek oldukça zor.

 

Gruptaki tüm takımların kariyerleri oldukça iyi hepsi şampiyonluk adayı. Tüm şampiyonluk adaylarını aynı gruba toplayabilmek de ayrı bir meziyet. Grubun çoğu il takımı ve kalanlarında bütçeleri bizden kat kat fazla. Hal böyle olunca insan az da olsa ürperiyor.

 

Genel kesimde küme düşme ihtimalinin yüksekliği konuşuluyor. Geçen sezonki kadrodan elde tutulan oyuncularla bu iş yürür mü bunu bize zaman gösterecektir ama hem Taylan Güraslan'ın hem de Sertan Güriz'in işi oldukça zor.

 

Kelle koltukta mücadele edecekler. Sınırlı bütçeyle hatta bırakın sınırlı bütçeyi olmayan bütçe ile bir şeyler yapacaklar. Kamp yok, istenilen transferler yok, para sezonu bitirmeye yetmez.

 

Her ortamda beklentilerini açıklayan isimler var. Sezon öncesinde takımı düşürenler, takımı ve kulübü eleştirenler sonuna kadar mücadele edemeyenler var. Üç kuruş desteği olmadan on kuruşluk eleştirenler de var.

 

Silivrispor'a gönülden destek olmak lazım. Bir tane Silivri ve bir tane Silivrispor var. Maddi imkânsızlıklarla mücadele yıllardır süregelmekteydi. Bu durumu da aşacaktır bu kulüp.

 

Evet, çok zor günler geçiriliyor. Destek az, eleştiri ve beklenti fazla. Kişilere takılmadan kulübün devamlılığı için destek şart.

 

İçimde bir nebze olsun küme düşeceğiz endişesi yok. Öyle ince eleyip sık dokuyorlar ki. İdman kaçırmamaya dikkat ediyorum. Şimdiden takım olduk diyebilirim.

 

Kulübün parası yok belki ama marka değeri var. Gecikmeli de olsa ödeniyor oyuncuların ve çalışanların hakları. Tüm dünya ekonomik krizle mücadele ederken Silivri'nin sıkıntıda olması normaldir.

 

Bekli kan kusulacak ama kızılcık şerbeti diyeceğiz, ama yapılanları, yaşatılanları, eziyetleri, yıkımları, kayırmaları asla unutmayacağız.

 

Kaosların takımıdır Silivrispor.

Sıkıntıya düştüğünde sihirli bir el uzanır yine.

Dedik ya kaosların takımıdır diye illa bir kaos yaşanmalıdır.

 

Paniğe gerek yok takım kendini toparlar. Yoksa biz Silivri'ye şampiyon olarak gelen ve giderken de şampiyonluğunu Silivri Stadı'nın zeminin de bırakanları çok gördük.

 

Onun için sıfır sıkıntı…

YORUM YAP