Engin Akın

Şimdi özgürüm!

İyisiyle kötüsüyle bir sezon daha bitti. Silivrispor ligi en iyi yerde tamamladı ve eleme maçlarında hakemin bariz görme engeline takıldı.

Neyse biten ligin ardından ahkam kesmenin anlamı yok. Lig bittiğine göre bizde işimize dönebiliriz. Bilenler bilir kıyısından köşesinden Nuri Çolakoğlu yönetimindeydim. Bir aksilik olmazsa şayet Nuri başkan Haziran ayı içinde olağanüstü genel kurula gidecek ve yönetim kurulunu değiştirecek. Ben affımı isterim kendisinden.

Dedik ya lig bitti lakin yankıları devam ediyor. Net golün görülmediği bir eleme maçının görüntülerini tüm spor camiası gördü ve hakkımızı teslim etti ama nafile iş işten geçmişti bir kere.

Yeni sezon için planlamalar yapılmaya başlandı. Nuri Başkan yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı yaparak kimin devam edip etmeyeceğini ve yeni sezonda kimin ne kadar maddi destekte bulunacağını soracak.

Öyle ya sezon boyunca ismi yönetim listesinde olup da beş kuruşu kulüpten esirgeyenlerin ayıklanması şart. Bunda başkanı desteklerim.

Ne tuhaf değil mi senin zerre katkın olmasın ama protokolde en başa kurul ve galibiyette pozlar paylaş sosyal medyandan! Sanki sen çıkıp oynamış ya da parasını sen vermişsin gibi.

Başarılı bir sezon boşunca sustuğum, kimseyle paylaşmadıklarım da olmadı değil ama bu benimle bende kalacak.

Yıldızlaşan Silivrililer vardı takımda kaptan Oğuz Yavuz gibi.
Işıldadı bana göre ve son yılların en iyi sezonunu geçirdi. Yeni sezonda da takıma katkısının devam edeceğine inananlardanım.

İlk uzun soluklu sezonunda Özgür Ergün ekibi ile birlikte iyi işlere imza attı. Silivrispor belki de tarihi boyunca ilk kez lige başladığı hoca ile ligi tamamladı. Bu bile bir başarı ve gelişmedir bence. Kendisine verilen sabrın meyvesini verdi. Kendisi de hatasız değildi ama eldeki oyuncu kalitesiyle en iyisini almayı bildi diyebilirim.

Birde gizli kahraman vardı takımda.
Ekrem Kavak kimdir, necidir ama üç yıllık görev sürecine iki lig şampiyonluğu, bir de lig üçüncülüğü ekledi. İyi bir spor adamı kazanıyoruz. Geleceği parlak genç İdari Menajer yolu da bahtı da açık olsun.

Yorum ve eleştirel bakışa yeni sezonda hızla devam edeceğim. Bu sezon eleştirel yaklaşamadım malum hiçbir etkisi ve yetkisi olmayan, ciddiye alınmayan yönetim kurulu üyesiydik.

Şimdi özgürüm. Kendimi özgür ilan ediyorum.
Haftanın belirli günleri düzenli eleştirel bakışa, ilçenin sporunun kalite çıtasını yükseltmek için çalışmaya devam.

YORUM YAP