SİAD’tan yerel seçim açıklaması

SİAD’tan yerel seçim açıklaması

3.04.2024 10:18:57

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği üyeleri adına Başkan Hakan Kocabaş, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik bir açıklama paylaştı.

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği adına Başkan Hakan Kocabaş'ın açıklaması aynen şu şekilde: “Milletimizin feraseti, Cumhuriyete ve Kuruluş İlkelerine bağlılığı, demokrasiye olan tutkusu bir kez daha tescillenmiştir. Ülkemizin geçirdiği hemen hemen tüm seçimler lekesiz, demokrasi şenliğinde geçmiştir. 31 Mart seçim şenliğinin içinde de kazanan ve kaybeden her demokrasi aşığını Yönetim Kurulumuz adına kutluyorum. Yerele gelince dünyanın incisi İstanbul'u tekrar yönetme onuruna ulaşan İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nu kutluyoruz ve çalışmalarının katlanarak başarıya ulaşmasını ve İstanbul'umuza hizmetin sürekli artmasını diliyoruz.
İlimizden kentimize geldiğimizde Silivri'ye yakışacak hoşgörü iklimi, paylaşımcılık, birilerini ötekileştirmeme gibi hasletler ile yönetime gelen ve büyük bir başarıya imza atan Bora Balcıoğlu'nu da kutluyor, bu başarının Silivri'nin kalkınması için de süreceğine inancımızı paylaşıyoruz.
“FİKRİMİZ SORULURSA SÖYLERİZ, SORULMAZ İSE KENARDAN İZLERİZ”
Her zaman olduğu gibi devletimizin ve kamu kurumlarımızın karşılıksız yanındayız. Yaşadığımız yere kayıtsız kalamayız, fikrimiz sorulursa söyleriz, yol gösteririz, sorulmaz ise işimizi yapar kenardan izleriz. Seçilen tüm belediye başkanlarının halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bilmesi ve bu anlayışla çalışması, halkın teveccühünü arttıracaktır.
Geçmiş dönemde Silivri'ye yapılan hizmetler için de gerek hükümetimiz ve gerekse belediyemize şükranlarımızı sunuyor, güzel günlerin güzel insanlar ile olmasını diliyoruz.
Saygılarımızla.”
Seda Şimşek

YORUM YAP