İYİ Parti’den seçim değerlendirmesi

İYİ Parti’den seçim değerlendirmesi

3.04.2024 10:17:50

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, yazılı bir açıklama ile yerel seçim sürecini değerlendirdi.

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, yazılı bir açıklama ile geride bıraktığımız 31 Mart yerel seçim sürecini değerlendirdi.
CEYLAN: SONUCU SAYGIYLA KARŞILIYORUZ
Ceylan'ın açıklaması şöyle: “Sevgili Silivrili Hemşerilerim siyaset anlayışımıza göre seçmen iradesi her türlü mülahazanın üstündedir. Bu itibarla seçmenin Büyükşehirde ve ilçemizde aldığı kararı saygıyla karşıladığımızı ifade ediyorum.
“HERKESİN EMEKLERİNE SAĞLIK”
Seçim kampanya dönemimiz boyunca ilçemizde bulunan Siyasi Parti Başkanlarına ve Yönetimlerine teşekkür ediyorum. Saygıyla ve sükûnet içinde bir seçim geçirdik.
Herkesin emeklerine sağlık. Gerek şahsıma gerek Belediye Başkan Adayımıza ve Meclis Üyesi adaylarımıza her türlü desteği veren hemşerilerimize İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığımıza ve teşkilatımıza, mahalle başkanlarımıza Gençlik Kollarımıza her kesimden gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum...
“DOĞRU BİLDİKLERİMİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİM”
Silivri'de doğdum, Silivri'de yaşıyorum, doğru bildiklerimi anlatmaya, konu ne olursa olsun her zaman değerli Silivrili hemşerilerimizin vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğim.
YILMAZ'A TEŞEKKÜR ETTİ, BALCIOĞLU'NA BAŞARI DİLEDİ
Öncelikle; Volkan Yılmaz Başkanı tebrik ediyor, saygıyla selamlıyorum... İlçemize, mahallelerimize kazandırılan yapılar, yatırımlar için teşekkür ederim. Yeni hayatında başarılar dilerim.
Ayrıca 31 Mart'ta Silivri Belediye Başkanı seçilen Bora Balcıoğlu'nu kutluyor, görevinde başarılar diliyorum.
35 mahalle muhtarımızı da ayrıca tebrik ediyorum. Silivri'mize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor tüm hemşerilerimize saygılarımı sunuyorum.”
Sevginar Sali

YORUM YAP