Sahil logar suları altında kaldı

Sahil logar suları altında kaldı

23.03.2022 13:42:51

Eriyen karlar Silivri Sahilinde kanalların taşmasına sebep oldu.

Pazartesi akşam saatlerinde eriyen karların etkisiyle Silivri Sahilinde taşan logarlar pis suların çevreye yayılmasına sebep oldu.

SİLİVRİ BELEDİYESİ ÖNLEM ALDI

Boğluca Deresi'nde yaşanan tıkanma nedeniyle, atık su hattına giren kar suları sahilde taşmaya neden oldu. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bölgede inceleme yaparken Zabıta ekipleri bölgeye şerit çekti.

ESEN'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İSKİ'nin taşmaya müdahale etmesi beklenirken, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen'den de konuyla ilgili açıklama geldi. Berker Esen, "Vatandaşlarımızdan gelen yoğun şikâyet üzerine 153 Çözüm Merkezi ve İSKİ ile görüşülerek arızanın kaynağı tespit edilmiş olup, yoğun kar yağışı ile tıkanan Boğluca Deresi kolektörünün temizlenme çalışmaları ilgili ekiplerce yapılacaktır. Kombine aracı ile geçici müdahale edilerek, yağıştan kaynaklı su hızının düşmesi ve balçığın temizlenmesi ile sabahın ilk saatlerinde ilgili arıza giderilmiş olacaktır. Hemşerilerimizden yoğun yağış aldığımız bu dönemde sahada olan emekçiler için anlayış ve sabır göstermelerini rica ederiz" şeklinde açıklamada bulundu.

YORUM YAP