Başkan Yılmaz: Bize güç veriyorsunuz

Başkan Yılmaz: Bize güç veriyorsunuz

23.03.2022 13:41:26

Down Sendromlu özel çocuklarla buluşan Başkan Volkan Yılmaz, “Gözlerinizdeki hayat enerjisi, başarı arzusu ve yüzlerindeki mutluluk bizlere güç veriyor”  dedi ve her zaman onların yanında ve destek olmaya devam edeceğini söyledi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Down Sendromlu çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Başkan Volkan Yılmaz, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu, Sosyal İşler Müdürü Meral Demir Kutlu ile beraber Down Sendromlu çocuklar ve ailelerini misafir etti.

Özel çocuklarla bir araya gelerek pasta kesen ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirip, konuklarına çeşitli hediyeler sunan Başkan Yılmaz, “Bir farkındalık gününde daha özel çocuklarımız ile bir arada gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onların gözlerindeki hayat enerjisi, başarı arzusu ve yüzlerindeki mutluluk bizlere güç veriyor. Varlıklarıyla bu dünyaya samimiyet, mutluluk ve güzellik katan yavrularımızın sağlığı ve mutluluğu için çalışmaya devam ediyoruz. Farkındalık günü vesilesi ile down sendromlu çocuklarımıza, kardeşlerimize ve ailelerine sevgilerimi sunuyorum. Her zaman onların yanında olmaya, onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP