Nurullah Baldöktü okuluna desteğini sürdürüyor

Nurullah Baldöktü okuluna desteğini sürdürüyor

18.06.2021 11:48:43

Okul Müdürü ile bir araya gelen hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü, geçtiğimiz yıllar okulun arka bölümünde öğretmenler için yaptırdığı bahçeden sonra şimdi ön kısmına veliler ve öğrenciler için envai süs bitkileri ve meyve ağaçları diktiriyor. Alan ayrıca yeni konumuna hizmet edecek uygun bir düzenlemeden geçirilecek.

Hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü 1994 yılında yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığına bağışladığı okulunun tüm ihtiyaçlarını ve iyileştirmelerini zaman içinde gerçekleştirmeyi sürdürdü. Baldöktü okulun arka bahçesinde öğretmenler için hazırladığı bahçe düzenlemesinin bir örneğini şimdi öğrenci ve veliler için kurumun ön tarafında gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

SÜS BİTKİLERİNDEN MEYVE AĞAÇLARINA ÖĞRENCİ VE VELİLER İÇİN YEŞİL ALAN DÜZENLEMESİ
Okul Müdürü Yusuf Güven ile bir araya gelen Baldöktü, Milli Eğitim tarafından gerçekleştirilen tadilat sonrası okulun eksikliklerini tamamlamak için desteğe hazır olduğunu ifade etti. Hayırsever iş insanı ayrıca okulun ön bahçe düzenlemesi için sipariş ettiği bitkilerin teslimatını da okul yetkililerine yaptı. Süs bitkilerinin yanı sıra Baldöktü, birçok meyve ağacını da okul bahçesinde toprakla buluşturmaya hazırlanıyor. Okul bahçesine inen süslü bitkilerden, meyve ağaçlarına muhtelif yeşillikler öğrencilerin heyecanına sebep olurken, meraklı bakışlarına mutlulukları eklendi.

ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET HEYECANINA ORTAK OLDU
Aynı saatlerde mezuniyet heyecanı yaşayan minikler ile selamlaşan Baldöktü, öğrencilere eşsiz bir deneyim de yaşatarak torunu Ceren Baldöktü'nün ismine yaptırdığı konferans salonunda onlarla sohbet etti, art arda yönelttikleri bİrçok soruya yanıt verdi. Okullarının kurucusunu karşılarında gören öğrenciler şaşkınlıklarını kısa sürede atarak, hem teşekkür ettiler hem de Baldöktü'yü soru yağmuruna tuttular.

ATATÜRK VE TABİAT SEVGİSİ AŞILADI
Baldöktü, öğrencilere her defasında Türkiye Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e sevgi ve saygıyı ifade ederken, tabiatı korumak ve geliştirmenin önemine de dikkat çekti.
Okulunun öğrencileri ile keyifli saatler geçirdikten sonra hayırsever iş insanı okul bahçesinde gerçekleştirilecek düzenlemelerin ön hazırlıkları için çalışma ofisine geçti.
Sevginar SALİ

YORUM YAP