Aysel Rufat: Tüm seçmenlerimizi 11 Temmuz’da sandığa davet ediyoruz

Aysel Rufat: Tüm seçmenlerimizi 11 Temmuz’da sandığa davet ediyoruz

18.06.2021 11:50:29

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Şumen İl Başkanı ve Yeni Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Aysel Rufat, Trakya'dan sonra Silivri'de gerçekleştirdiği destek temaslarında seçmenlere 11 Temmuz'da oylarını kullanma çağrısını yenilerken, HÖH'e tarihi önemdeki süreçte güçlü bir şekilde destek olmaya davet etti.

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Şumen İl Başkanı ve Yeni Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Aysel Rufat, Gerlova Vakıf Başkanı Orhan Mustafa ile birlikte 11 Temmuz'da yapılacak erken seçimler ile ilgili Silivri'de çeşitli temaslarda bulundu.

SİLİVRİ'DE BİR DİZİ ZİYARET
Edirne ve Trakya'da gerçekleştirilen bir dizi temasın ardından Rufat ve Mustafa, Silivri'de Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ile birlikte Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tamer Dodurka'yı ziyaret ettiler. Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği yönetimi ve üyeleriyle de buluşan ikili çift vatandaşlığa sahip kimselerin Bulgaristan seçimlerinde oy kullanmasının önemine işaret ettiler. Daha çok sandıkla daha fazla oy hedeflediklerini belirten Hak ve Özgürlükler Hareketi temsilcileri bu seçimde pusula numaralarının 7 olduğunu vurguladı.

BAŞKAN YILMAZ İLE DE GÖRÜŞTÜLER
Temel atma programı yoğunluğu nedeniyle HÖH temsilcileri ile kısa süreliğine görüşen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilerleyen günlerde kalabalık bir milletvekili heyetiyle göçmenlerle ilçemizde buluşma programına Belediye olarak destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

RUFAT: HER OY ÇOK KIYMETLİ VE GELECEĞİMİZ İÇİN ÖNEMLİ
Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Şumen İl Başkanı Aysel Rufat, “Her oy bizim için çok kıymetli. Nisan'daki seçim sonucuna göre hükümet kurmak mümkün olmadı ve 11 Temmuz'da Bulgaristan'da bir daha erken seçim yapılacak. Salgın şartlarının da etkisinde ve Bulgaristan nüfusunun önemli bir kısmının yurt dışında ikamet etmesinden kaynaklı seçimlere katılım çok düşük düzeyde gerçekleşti. Hem katılım oranını hem de partimize desteği arttırmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. HÖH için Bulgaristan'ın 3. Partisi olma şansı bulunan bir seçim. Özellikle Türkiye'de ikamet eden Bulgaristan vatandaşı Türklere çok önemli görev düşüyor. Büyük mücadele ile kazanılan hakların korunması, Bulgaristan'ın geleceği için HÖH'ün parlamentoda güçlü şekilde yer alması çok mühim” diyerek tüm seçmenleri 11 Temmuz'da gerek Bulgaristan gerekse Türkiye'ni çeşitli bölgelerinde kurulacak 100'ün üzerinde sandıkta oylarını kullanmaya davet etti.
Sevginar SALİ

YORUM YAP