Kırkpınar Ağası Edirnespor’a sponsor oldu

Kırkpınar Ağası Edirnespor’a sponsor oldu

18.06.2021 12:16:33

TFF 3. Ligde, 2021-2020 sezonunda şampiyonluğa bir kadro kurmak için hazırlıklara başlayan ve teknik sorumlu Cahit Erçevik ile yeniden anlaşan Edirnespor'a bir destek de Kırkpınar Ağası ve Selim İnşaat firmasının yönetim kurulu Başkanı Seyfettin Selim'den geldi.

Daha önce Hadımköyspor ve Büyükçekmece Belediyespor'da başkanlık yapan, futbolla beraber 2008-2013 tarihleri arasında yağlı Güreş Ağalığı, güreş müsabakaları sponsorluğu, Kick Boks müsabakaları sponsorluğu yaparak Türk sporunun gelişmesinde tartışmasız katkıları bulunan ve Cumhuriyet tarihinin en fazla Kırkpınar Ağalığını yapan (6 yıl) Seyfettin Selim, sarı-kırmızılı ekibin Başkanı Savaş Üner ile yaptığı görüşmelerin ardından Edirnespor'a destek olmaya karar verdi.

Taraflar arasında 1.5 aydır süren görüşmelerin ardından Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile bir görüşme gerçekleştiren Seyfettin Selim'in, Edirnespor'a forma reklamı ve sponsorluk anlaşmasının yanı sıra farklı desteklerinin de olabileceği belirtildi.

Edirnespor Başkanı Sava Üner yaptığı değerlendirme, "Yeni sezonda hedefimiz 2.Lig olacak. Edirne halkına bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz. Hocamız ile yeniden anlaştık. Sayın Belediye Başkanımız da her zaman yanımızda en büyük desteği Başkanımızdan görüyoruz. Başarılı insanlar yaptığı işler ile anılır, Selim İnşaat ve Seyfettin Bey de hem iş hayatında hem de sosyal sorumluluk projelerine yaptığı katkılarla da tanınan bir isim. Birlikte güzel işler başaracağımıza inanıyoruz, anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Engin Akın

YORUM YAP