Kursiyerler hünerlerini sergiledi

Kursiyerler hünerlerini sergiledi

1.09.2016 13:29:22

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Resim, Vitray, Mozaik, Seramik branşı kursiyerlerinin hazırlamış olduğu Karma Sergi, Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda açıldı. 

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi kursiyerleri, 30 Ağustos Zafer Bayramında Resim, Vitray, Mozaik, Seramik sergisi açtı. Kültür Merkezi eğitmenlerinden Ressam Niyazi Bulut, Seramik Öğretmeni Gülcihan Yönet, Vitray Mozaik ustası Suzan Cesur ve kursiyerlerin hazır bulunduğu açılış programı resmi törenin ardından ilçe protokolü temsilcileri tarafından kaydedildi.

BAŞKAN IŞIKLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Açılışta konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde binlerce yıllık tarihimizin kültürel özelliklerini yansıtan bu sergi güzel bir örnek oldu. Emeği geçen değerli hocalarımıza ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.


SERGİ 4 EYLÜL TARİHİNE KADAR AÇIK KALACAK
Silivri Belediyesi Kültür Merkezi kursiyerleri tarafından düzenlenen sergi, Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda 4 Eylül Pazar gününe kadar 10.00 – 22.00 saatlerinde ziyarete açık olacak.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP