“Mücadelemiz aynı azimle sürecek”

“Mücadelemiz aynı azimle sürecek”

1.09.2016 13:28:24

30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, “Eşit yurttaşlık ilkesi çerçevesinde oluşturduğumuz Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de bozmak isteyen şer güçler bulunmaktadır. Ancak, bunlara karşı 94 yıl önce nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı azim ve kararlılıkla mücadele etmeye devam ediyoruz” dedi.

CHP Silivri İlçe Başkanlığı Suna Göçengil, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “94 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk'ün Başkomutanlığında işgal güçlerine son ve kesin darbenin vurulduğu 30 Ağustos günü zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz Meydan Muharebesi, Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun en önemli aşaması olmuştur.
Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığı için din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan bir araya gelen Anadolu'nun kahraman evlatları emperyalist güçleri ve işbirlikçilerini vatan topraklarından atmış, bağımsızlığımıza el uzatanlara gereken cevabı vermiştir. Eşit yurttaşlık ilkesi çerçevesinde oluşturduğumuz Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de bozmak isteyen şer güçler bulunmaktadır. Ancak, bunlara karşı 94 yıl önce nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı azim ve kararlılıkla mücadele etmeye devam ediyoruz. Bu vesile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile şanlı bayrağımız ve güzel ülkemiz uğuruna canını veren tüm şehitlerimizi, cesur gazilerimizi saygı, minnetle anıyoruz.”

Haber Merkezi

YORUM YAP