Cemil Kenar

Kombine alana AŞI bedava!

Amatörler sesini duyurdu ve kitapçık yayınlandı.

Pandime nedeniyle durdurulan amatör liglerin takım sayıları ve statüleri tanzim edilerek onaylanması halinde 15 Şubatta maçlar başlayacak.

75 sayfalık kitapçıkta her zamanki gibi tüm yönetmelikler, talimatlar belirtilmiş ama pandemi şartlarıyla ilgili hiçbir düzenleme hatırlatma yapılmamış olması ilginç…

Bir aydan az bir süre var. Bu kulüpler nasıl organize olacak?

Maçlara nasıl gidecek?

Maske mesafe, hijyen, ateş ölçümü HES Kodu uygulaması yapılacak mı?

Test istenecek mi?

Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması var. İzinli mi sayılacaklar?

İzin belgesini kim verecek?

Yoksa amatörler için saldım çayıra, Mevla'm kayıra sezonu mu olacak veya bu kitapçıktan kısıtlamaların ay sonunda kalkacağını normale dönüleceğini mi anlamalıyız?

Pandemi dönemiyle ilgili ilginç bir öneri Samsunspor Başkanından geldi. “Ben Bakan ya da Cumhurbaşkanı olsam, maçlara devamlı giden bir milyon taraftarı öncelikle aşılatır maçları seyircili oynatırım” diyor…

Risk grubunda değilseniz aşıya ulaşmanın en kolay yolu olabilir hemen bir pasolig veya profesyonel bir kulübün kombinesini mi alsak acaba?

Profesyonel kulüplerde neredeyse kadroların tamamı virüse yakalandığı için bulaş sayısı azaldı artık pozitif çıkan oyuncu sayısı çok düştü dolayısıyla şimdi sıra amatörlerde ve seyircide onları da hallettik mi işlem tamamdır!!!

YORUM YAP