XXXXX

Kaynarca, Mesaj Sürprizi Yaşamasın!

Silivri’nin tek yerel milletvekili adayı olmanın avantajlarını vurguladık defalarca. Bu özelliklerinden yola çıkarak Tülay Kaynarca’nın şimdiden yüzde 99 garantilediği milletvekilliğini tartıştık.
Şimdilerde ise sokak Kaynarca’nın seçim sonucuyla vermeye niyetlendiği Ergenekon mesajını konuşuyor. Silivri halkının oyları ile Ergenekon adı altında yürütülen karmaşanın haklılığı ve haksızlığına karar vermesi beklentisini bir başkası dile getirse şahsen ilgimi bu kadar çekmezdi. Eski bir gazetecinin, operasyonun özellikle son dalgasında tutuklanan gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık, öncesinde Mustafa Balbay’lar söz konusu olduğunda siyasetçi gibi konuşmayı seçmesini yadırgadım. Yadırgadığım bir başka şey daha var eski gazeteci yeni milletvekilimizin Silivri’de çarşı pazar gezmediği yer bırakmazken yerel basını unutması! Belki de Silivri’de kale alınacak yerel basın olmadığını düşünüyordur milletvekilimiz… Bunun farkına varmak da gerek!
Başbakan daha 10 gün önce muhalefete sataşırken, “Başkan aday bulamayıp Silivri’nin içinden aday çıkardılar” diyordu ya… Silivri’nin içinden gerçek anlamda, Silivrililerin anlayışına göre çıkan tek aday Tülay Kaynarca diye kabul etmiştik biz… Yanıldık mı? Başbakanımıza gere ‘Silivri’nin adayları’ Mustafa Balbay, Mehmet Haberal ve Engin Alan…
Devamı 27 Nisan 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP