Astrolog Ceylan Şener

Haftalık burçlar

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta mantık ön planda olacak. Sorunları mantığınızla çözeceksiniz. Yeni ay zamanda abartılardan kaçının. Abartılı konuşma, hayal, hedef vs… Yengeç yeniay ev, aile, emlak arsa konularında yeni sayfa açma isteği, yeni gelişmeler olabilir. Güven duyduğunuz ortamlarda kalmak isteyeceksiniz. Haftanın evcimeni sizsiniz.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞA

Maddi konular, ödemeler ile haftaya başlıyorsunuz. Mantıklı çözümler üreterek somut sonuçlar elde edeceksiniz. Yeni ay 12. evinizde gerçekleşiyor. Kendi kendinizi dolduruşa getirmeyin. Bu dolduruşun acısı yakın çevrenizden çıkabiIir.

Maddi konularda rahatlama geliyor. Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Haftanın zengini sizsiniz

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER

Telefon trafiği ile başlıyorsunuz. Yeni ay ise size yeni iş imkanları getiriyor. Sosyalleşelim derken bütçenizi aşmış olabilirsiniz aman dikkat. Yeni eğitim almak için güzel fırsat değerlendirin. Haftanın aranan ismi sizsiniz.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇ

Yeni sayfa açma vakti geldi. Hayatınızda bitmesi gereken bitecek. Ardınıza bakmayın. Özellikle eski sevgili bağımlısı yengeçler. Yetti artık dimi :) Kariyer alanında yaptığınız fazla hırs ve tezcanlılık sizi aşağı çekebilir. Haftanın keyfçisi sizsiniz.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLAN

Bir yandan sosyalleşmek isterken yeni ay size kendine dön diyecek. Arkanızdan çevrilen işler yada sizi hayal kırıklığına uğratanlar olabilir..Artık sosyal çevrenizi bir süzgeçten geçirin.

Hak edene hak ettiğini verin. Sağlığa dikkat. Haftanın muhabbetçisi sizsiniz.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAK

Bu hafta gündeminizde sadece kariyer var. Toplantılar, seminerler, görüşmeler yoğun...Yaptığınız her şey görünüyor. Yeni ay 11. evinizde. Eski arkadaşların tadının kalmadığını, size iyi gelmediğini fark edeceksiniz. Yani arkadaşlıklar, yeni ortamlar size iyi gelecek. Haftanın şanslısı sizsiniz.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİ

Tam tepe noktanızda gerçekleşen yeniay kariyer alanda yeni fırsatlar verirken partneriniz bu fırsatlara sıcak bakmayıp size köstek olabilir. İyi düşünün. Hafta sonunda oldukça yoğunsunuz. Haftanın kafası karışık olanı sizsiniz.

AKREP ve YÜKSELEN AKREP

Eş, partnerin maddi geliri, davalar, ödemeler gündemde olabilir.

Yeniay'da kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Seyahat, eğitim planları yaparken maddi durumu göz ardı etmeyin. Ailenizin desteği sizinle. Haftanın entelektüeli sizsiniz.

YAY ve YÜKSELEN YAY

Yeniay ödemeler hanenizde. Bütçenizi planlamanız gerekli. Yoksa zorlanırsınız. Partnerinizle iletişiminiz olumlu ve keyifli. Spontane yaşamayı seven yay hafta sonunun keyfini çıkartacak. Haftanın gezgini sizsiniz.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAK

Yeni ay ile birlikte partner, evlilik, ciddi ilişki hanenizde yeni gelişmeler olabilir. Sorunları halletmek, ilişkiyi bir üst seviyeye taşımak isteyebilirsiniz. Haftanın aşkoliği sizsiniz.

KOVA ve YÜKSELEN KOVA

Yeni ay 6. evinizde. Kira, kiracı, yeni evcil hayvan edinme veya günlük rutin işlerinizde yenilikler size iyi gelecektir. Motivasyonunuz artacaktır. Yakın çevrenizden gördüğünüz fazla ilgi pek hoşunuza gitmeyebilir. Siz yapış yapış ilişkileri sevmesiniz:) Haftanın yenilikçisi sizsiniz.

BALIK ve YÜKSELEN BALIK

Yeni ay parasaI konularda etkileyecek. Paranız ucu ucana yetmesi ve yetmemesi gibi durumlar canınızı sıkabilir. Çocuklarınızın ihtiyaçlarına önem verirken içinizdeki çocuğu ihmal etmeyin. Haftanın şükür edeni sizsiniz.

Yeniaylar genellikle temiz bir sayfa açmak, gelecek için planlar yapmak ve bunun için başlangıcı tohumlar atmak demektir. Yeni deneyimler, yeni fırsatlar getirir.

29 Haziran saat 05.52'de yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Ev, aile, köklerimiz, hassasiyetlerimiz, güven ihtiyacımız ve atalarımızdan gelen karma ana konumuz.

Yeniay lilith ile Kavuşumu işimizi zorlaştıracak. Düşmanı uzaklarda aramayın. Yalanlar, dedikodular fazlasıyla kötü enerji çalıştır.

YORUM YAP