Astrolog Ceylan Şener

20-26 Haziran haftasına genel bakış

24 Haziran'da gökyüzüne bakın. Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Uranüs, Neptün, Satürn hizalanacak ve gözle görebileceğiz.

Yaratıcılık gerektiren işle uğraşıyorsanız kendinizi göstermenin tam zamanı.

20 Haziran Pazartesi- 21 Haziran Salı günleri önemli görüşmeler, anlaşmalar için uygun.

YANGINLAR DİKKAT… Geçen sene fazlasıyla ciğerimiz yandı. Dikkatli olalım.

Gelelim piyasalara, üzülerek söylüyorum doların artışı devam edecek. Bunu söylemek için astrolog olmak gerekmiyor gerçi : ) Biraz sabitlenecek ancak çıkışı durduramayacaklar. Paranıza, toprağınıza, evinize lütfen sahip çıkın.

Altında ise 1020 bandını kırdığı için alır yürür.

Finansal astroloji konusunda daha ayrıntılı bilgi hocam Cavidan Özkul'dan alabilirsiniz.

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇ

Koç ve Yükselen Koç, planlanmakta zorlanmalar olabilir. Motivasyonunuzu kaybetmiş olabilirsiniz. Yalnızlık size iyi gelecektir.

Kapalı alanlarda, hastanelerde bulunmak zorunda kalabilir veya yakınlarınızdan hastalık haberi alabilirsiniz. Güneş'in yengeç burcuna geçmesiyle evinize, ailenize daha önem vereceksiniz. Arsa, ev, yatırım konularında gelişmeler, görüşmeler olabilir. Haftanın melankoliği sizsiniz.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞA

Haftaya enerjik başlayacaksınız. Kararlarınızı yalnız almaya gayret edin. Güneşin konumu maneviyatınızı güçlendirirken Venüs'ün ikizlere geçmesi maddiyatınızı iyileştirecek. Hafta sonu da yakın çevrenizle vakit geçirecek, kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz. Aldığınız kararlar sizi tatmin edecek. Demeyin keyfinize... Haftanın keyifçisi sizsiniz

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER

Konuşmalarınız olsun, hâl ve tavrınız olsun, duruşunuz olsun bu hafta dikkat çekiyor. Yeni iş anlaşmaları için uygun bir zaman dilimi. Güneşin Yengeç burcuna geçmesiyle yeni iş girişimleri, yeni projeler, anlaşmalar oldukça yoğun. Haftanın iş koliği sizsiniz.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇ

İYİ Kİ DOĞDUNUZ :) Eğitim, yurtdışı konularına daha çok odaklanabilirsiniz. Arkanızdan dönen işlere dikkat edin.

Düşüncelere dalıp, geleceğe dair planlarınızı gözden geçireceksiniz. Haftanın sosyal ortamda aranan ismi sizsiniz.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLAN

Size tavsiyem öfkenizi kontrol altına alın. Sağlığınızı bile etkileyebilir. Finans, gelir-gider, ortaklık konularına dikkat edin. Her şeyi not alın. Venüs, Merkür 11.evde size sosyallik verirken 12.ev Güneşiniz size yalnız kal, kafanı dinle diyor. Güneşinizi dinleyin. Herkese her şeyi anlatmayın. Haftanın şifalananı sizsiniz.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAK

Her kafadan çıkan seslerden bıktınız. Aldığınız karar sadece size ve partnerinize ait olsun. Ani para çıkışlar olabilir. Sosyal hayatınız ile iş hayatınız iç içe ve birbirini destekliyor. Haftanın şanslısı sizsiniz.

TERAZI ve YÜKSELEN TERAZİ

Rutin işler, koşturmalar gündemde. Seyahat, yeni yerler keşfetme isteği içindesiniz. Sürpriz kazanç, sürpriz iş teklifleri olabilir. Mutlaka değerlendirin. Haftanın parlayanı sizsiniz..

AKREP ve YÜKSELEN AKREP

Diyete, spora başlamak için doğru bir zaman. Venüs 8. evinizde sizi şifalandırırken, miras, nafaka gibi konularında size şans verecek. Haftasonu ikili ilişkilerde yoğunluk söz konusu olabilir. Haftanın en sağlıklı hissedeni sizsiniz..

YAY ve YÜKSELEN YAY

Ev, aile, emlak konuları gündemimizde. Yeni iş teklifleri veya yeni ortaklıklar olabilir. Venüs 7.evinizde yeni aşk, yeni biriyle tanışmak, ilişkilerin ciddiyete binmesi gibi konular getirebilir. Zıt kutuplar birbirini çeker. Haftanın en aşk dolu olanı sizsiniz.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAK

Telefon trafiği yoğun. Yakın çevre, komşu, kardeşlerle yoğun iletişim içindesiniz. Mantığınızı bir kenara bırakıp empati yapın. Biraz duygusallıktan kimseye zarar gelmez. Hem iş ortamında hem de ilişkilerde şans sizden yana. Haftanın duygusalı sizsiniz…

KOVA ve YÜKSELEN KOVA

Yaratıcılığınızı işinizde kullanarak daha başarılı olacaksınız.

İş yapmak, geliştirmek için güzel zaman dilimi. Beslenme, diyet, spor iyi gelebilir. Rutinden çıkın. Aşk sevgi konuların da şanslısınız. Ani kararlardan kaçının. Haftanın romantiği sizsiniz.

BALIK ve YÜKSELEN BALIK

Olumlu düşünmek, konuşmak hayatınızı kolaylaştırıyor. Ev, aile, çocuk konularda şanslısınız. Bekar balıklar yeni aşklara yelken açabilir. Dargın olduğunuz birileri var ise barışabilirsiniz. Haftanın en bereketlisi sizsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP