BAKIŞ AÇINI DEĞİŞTİR DÜNYAN DEĞİŞSİN 

Bu dolunay bize bunu öğretecek. Haritanızda yay burcunun bulunduğu ev konularında dolunayın etkisini göreceksiniz.

Güneş burcunuzu ve yükseleninizi okumayı unutmayın.

Sevgiyle kalın. 

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇ

İnançlar, felsefe, din, yüksek eğitim konularında etki alacaksınız. Yeni eğitim alma isteği veya eğitimi tamamlama olabilir. İkili ilişkiler ciddiyete binebilir. Sorunlar var ise çözüme ulaşacaktır. Rüyalarınızı not alın. Size mesaj veriyor olabilir. Ve dilinize hakim olun. 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Ortaklıklar evinizden alacağınız etkiler başlamış olabilir. Beklenmedik borçlar çıkabilir. Hesabınızı iyi yapın. Gelir kaynaklarınız ise sizin tatmin edecek şekilde düzene girecek. Sosyal çevreniz ile sorunlar yaşabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz. Öfkenizi kontrol altına alın, kazanan siz olun. 

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER

Tam karşıt evinizde yeni ikili ilişkiler evinizde gerçekleşecek olan bu dolunayda Ortaklık, eş, partner, sevgili gibi konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Aslında her şey daha net. Yeter ki görmek isteyin. Bencillik etmeyin. Ne çok fedakârlık yapın ne de bencil olun. Dengeyi kurun, planlı olun. 

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇ

Sağlık konuları gündemimizde. Kontrollerinizi ihmal etmeyin. Kira, kontrat, hizmet gibi alanlarda etki alabilirsiniz. Yeni kira sözleşmesi veya feshi olabilir. Daha yaratıcısınız. Uzak akraba veya hiç görüşmediğiniz tanıdıklarınızdan haber alabilirsiniz. Dedikodudan uzak durun. 

ASLAN ve YÜKSELEN ASLAN

Yapmak istediklerinizi artık hayata geçirin. Gerçekçi olan hayallerinizi gerçekleştirmek için cesaret sahibisiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecek.Borçlarınızı ihmal etmeyin.Verdiğiniz borçlarda geri gelecektir. Kalp kırıp karma yaratmayın.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAK

Ev, aile hayatınız bu hafta gündemizde. Evinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Ev içindeki gerginlikler olabilir ama geçecek. Kariyer alanında ise yükselmeye devam edeceksiniz.

TERAZI ve YÜKSELEN TERAZİ

Sezgileriniz kuvvetli. O yapmaz dedikleriniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Komşu, akraba, kardeş gibi konularda sıkıntılar olabilir. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Sağlıklı beslenme, diyet,sporu gündelik yaşamınıza katın. 

AKREP ve YÜKSELEN AKREP

Pera, finans, maddi değerler gündeminizde. İşten çıkabilir veya sektör, iş isteyebilirsiniz. Ticaret yapıyorsanız hesabınızı iyi yapın. Kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Ama sabırlı olun her şey yoluna girecek.

YAY ve YÜKSELEN YAY

Bu haftanın en şanslısı sizsiniz. Her konuda daha özgür olmak isteyeceksiniz. Hayallere çok kapılmamak sizin iyiliğinize olacak. Kafanızdaki tüm sorular cevap buluyor. Her şey artık daha net... 

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAK

Bir yanınız huzur dolu ama bir yanınız gergin. Arkanızdan çevrilen işler varsa gün yüzüne çıkacak. Yakın çevrenizde özellikle sıkıntı olabilir. Her şey yolunda gibi görünürken sorun olabilir..Bol bol dua, meditasyon,yürüyüş size iyi gelecektir. Gerçeklerden kaçmayın. 

KOVA ve YÜKSELEN KOVA

Sosyal çevrenizi düzenleme vakti.Somut şeyler arayacaksınız.Arkadaşlık,grup çalışmalarında fikir ayrılıklar olabilir.Para ile ilgi beklenmedik kısıtlama olabilir. Sevdiklerinize zaman ayırın.

BALIK ve YÜKSELEN BALIK

Dolunay size pes etmemeniz gerektiğini gösterecek. Kariyer hedeflerinizi,planlarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Ev içi, aile konularında güzel gelişmeler kapıda. Ödemelerinizi düzenleyin. Sabıredin.

14 Haziran'da gerçekleşecek olan Yay burcunda ikizler- yay burcu aksında gerçekleşecek. Özgürlük arayışı, maceracı ruh kendini oldukça hissettirecek. Gerçek anlamda özgürlüğün sizin için ne anlama geldiğini göreceksiniz. Sınırlarınızı zorlayın gerçeklerden kaçmayın.

Dolunay zamanları ya tamamlanmadır ya bitiştir ya da şekil değiştirmedir.

Peki bu dolunay nasıl etkileri olacak?

Kollegtifte veya bireyselde daha özgür, daha hızlı hareket etmek isteyeceksiniz.

Atmış olduğunuz adımlar kelebek etkisi yaratabilir.

Daha çabuk öfkelenebilir daha sabırsız olabilirsiniz Aman dikkat.

Yeni iş girişimleri, yeni ilişkiler, önemli görüşmeler için güzel bir zaman dilimdeyiz.

14 Haziran Dolunay'ı Ülkemizin natal haritasında 6. evine etki edecek..

- Memurlar, TSK, askeri konular gündemimizde olacak..

- Kene, sürüngen hayvan, istilaları, ısırmalarına, zehirlenmelerine dikkat

-Ülkemizde ve dünyada toprak oldukça hareketli 4+ şiddetinde depremler olabilir. Volkanik patlamalar, yangınlar olabilir. Özellikle Dolunay'ın takibindeki haftada yangın konusunda daha dikkatli olmalıyız.

- Uluslararası konular oldukça yoğun

-Ülkemiz için Akdeniz ve Ege bölgesinde askeri konularda haberler alabiliriz..

Son olarak ülkemizin Kuzey Ay Düğümü (KAD) başak burcundadır...Üretirsek, ekip, biçersek, toprağımıza sahip çıkarsak güzel günlerimiz olacaktır.

YORUM YAP