Edis: Yılmaz’ın ustalığı birilerinin kimyasını fena bozuyor

Edis: Yılmaz’ın ustalığı birilerinin kimyasını fena bozuyor

8.09.2022 11:17:15

CHP İlçe Sekreteri İbrahim Kömür'ün beyanlarına MHP sayfalarından İlçe Başkanı Deniz Edis cevap verirken, “Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın siyaset ve belediyecilik ustalığı birilerinin kimyasını fena bozuyor. Sadece rüyalarında görecekleri bir takım mevkiler uğruna yan yana gelen, ancak siyasetin olmazsa olmaz ilke ve sınırlarını ayaklar altına alan bu meddah tarifesi kıskançlık krizine girmeye devam etsin. MHP Teşkilatlarının, Belediye Başkanımız Yılmaz'ın, Silivri'ye hizmet üstüne hizmet getirme gayretleri durmadan sürecek” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın CHP İlçe Başkanına yönelttiği “Çalışma arkadaşlarımdan özür dile” çağrısı sonrasında CHP İlçe Sekreteri İbrahim Kömür'ün açıklamalarına yanıt MHP Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Deniz Edis'ten geldi.
EDİS: BAŞKANIMIZIN
PERFORMANSI BİRİLERİNİN UYKULARINI KAÇIRMAYA DEVAM EDİYOR
Edis söz konusu gelişmeye dair şu paylaşımda bulundu: “Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın ilçe tarihinde görülmemiş performansı, alışıla gelmemiş gayreti, olağanüstü belediye çabası, son aylarda birilerinin uykularını kaçırmaya devam ediyor. Sayın Başkanımızın hem siyaset hem de belediyecilikteki uzmanlığına bakılınca vurduğu yerden ses geliyor. Siyaset sanatını, başkanlık makamını ustaca icra edince sadece siyasi rakiplerini değil, uzantıları olan meddah ve şakşakçılarını da perişan ediyor. Son haftalarda siyaseten rezil olanlar kervanına İp'ten sonra CHP de katıldı. Belediye personellerini hedef alan iftira dolu Cimer şikayeti üzerinden siyasi nezakete sığmayan bir zihniyetle, ilke ve incelikten uzak bir anlayışla sözler sarf eden CHP İlçe Başkanı, ne olduğu belirsiz bir hayal ürünü vakadan medet umarak açıklamalarda bulundu.
Gün sonunda bu Cimer şikayetinin yalan olduğu anlaşıldı. İftira ve yalan siyasetine devam eden CHP İlçe Başkanının dermanı kalmamış olacak ki, Belediye Başkanımızın özür dile çağrısı yerine, meddahı ve şakşakçısını sahneye sürdü. O da hangi hülyada olduğu bilinmez, ne anlatmak istediği anlaşılmaz bir şeyleri ifade ederek kamuoyunu meşgul etti.
“YILMAZ'IN SİYASET VE
BELEDİYECİLİK USTALIĞI BİRİLERİNİN KİMYASINI FENA BOZUYOR”
Bizim anladığımız, Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın siyaset ve belediyecilik ustalığı birilerinin kimyasını fena bozuyor olduğudur. Sadece rüyalarında görecekleri bir takım mevkiler uğruna yan yana gelen, ancak siyasetin olmazsa olmaz ilke ve sınırlarını ayaklar altına alan bu meddah tarifesi kıskançlık krizine girmeye devam etsin.
“YILMAZ'IN, SİLİVRİ'YE
HİZMET ÜSTÜNE HİZMET
GETİRME GAYRETLERİ DURMADAN SÜRECEK”
MHP teşkilatlarının, Belediye Başkanımız Yılmaz'ın, Silivri'ye hizmet üstüne hizmet getirme gayretleri durmadan sürecek.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP