Cemil Kenar

Darısı başınıza

Futbol mu, futbolcular mı daha çekiciydi?

Havasından mı, suyundan mı bilmiyorum ama Silivrispor'da forma giyerken evlenip yuva kuran yerleşen çok arkadaşımız var.fc7996e9-165f-42ef-b630-62bf5f32774b

İlk profesyonel takımda oynayan Kenan Şamiloğlu eşi Cemile hanımı Zümrüt Pastanesi'nden kaçırarak evlenmekle bu yolu açmıştı. Ardından Semih, Yusuf, Murat ve diğerleri geldi. O dönem futbolcuları çevreyle daha barışık hayatın içinde daha çok yer alıyorlardı herhalde.

Bizim hikâye de tam 30 yıl önceki bir 5 Temmuz günü mutlu sona varmıştı.

O günkü duygularla pek bir şey anlamamıştık bir rüyada bir hayal aleminde gibiydik. Şöyle bir bakıyorum da Temmuz ayının bizim hayatımızdaki önemi çok farklı mutlu anlarımız çoğunlukla Temmuz ayında geçmiş.

Akdeniz Akşamları şarkısındaki gibi başka oluyormuş.

Hele bir de aylardan Temmuz ise bambaşka…

Bu mutlu günlerimizi genellikle çeşitli aktivitelerle kutlardık bu yıl 30, yılımızı farklı olsun diyorduk ve 30. yıl hediyemiz oğlumuzdan geldi.

30 yıl önce 28 yaşında dünya evine girmiştik. Bugün oğlumuz 29 yaşında 30. yılımızda bize ilk mürüvvetimizi yaşattı.

Gelin kızımızın doğum tarihi 17 Temmuz düğün tarihi de 16 Temmuz.

Düğün sonunda evimize doğmuş oldu ve doğum günü bize geldiğin gündür şarkısına farklı bir anlam daha katmış olduk.

Bu işlerde örfler, adetler, gelenek, görenekler, güncel gelişmeler o kadar farklı gelişiyor ki insan stres heyecan, panik içinde inanılmaz duygusal olabiliyor. Gelin almanın, kız vermenin ne olduğunu yaşayarak öğrendik.

Bu süreçte en büyük yardımcımız tabii ki oğlumuz gelin kızımız ve gelin kızımızın ailesiydi. Dayanışma halinde birlikte çıktık açık alınla bu telaştan…

Yoğun ilgi gördü, epey kalabalıktı, alan, mekân organizasyonla ilgili her düğünde olabilecek ufak tefek aksaklıklar olmuş olabilir ancak davetlilerimiz o kadar hoşgörülü anlayışlıydı ki bize hiç hissettirmeden sadece anın keyfini ve mutluluğunu yaşattılar.

İyi ki varsınız…

Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı, Milli eğitim Müdürümüzü, Kamp Komutanını bir arada görmek tüm davetlilerle birlikte hepimizi inanılmaz mutlu etti. Sayelerinde inanılmaz bir 30. yıl hediyesi almış olduk…

Gösterdikleri ilgi ve mutluğumuza katkıları için başta Kaymakamımız Sayın Tolga Toğan ve eşi olmak üzere Sayın Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz ve tüm davetlilerimize en içten en samimi duygu ve saygılarımızla çok teşekkür ederiz.

Duygu ve düşüncelerimi bu köşeden paylaşma fırsatı veren Hürhaber ailesine çok teşekkür ederim…

YORUM YAP