CHP Silivri Örgütü’nden 2. yıldönümü etkinliği

CHP Silivri Örgütü’nden 2. yıldönümü etkinliği

25.06.2021 14:43:38

23 Haziran İBB seçimlerinin 2. yıldönümünde CHP İstanbul örgütü tam gün sahadaydı. Silivri'de parti merkezinde kahvaltı ile başlayan program esnaf ve vatandaşla buluşmayla devam etti. CHP'liler ayrıca Silivri'nin 35 muhtarı ile de biraraya geldiler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 2019'da tekrarlanan ve Millet İttifakı adayı olarak Ekrem İmamoğlu'nun farkı önemli ölçüde açarak kazandığı seçimin 2. Yıldönümünde CHP Silivri “2 Yıl Sonra Aynı Yerde” sloganı ile bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.
Tüm İstanbul'da olduğu gibi Silivri'de de saha çalışmasına başlamadan önce partililer kahvaltıda buluştu.
CHP'den yapılan programın ilk basamağına dair paylaşımda: “2 yıl önce bugün ilçemizdeki seçim çalışmalarında yer alarak katkı sunan ve bugün uzun mesafelere rağmen yanımızda olan Uşak Milletvekilimiz Özkan Yalım, Hatay İl Başkanımız Hasan Ramiz Parlar, önceki dönem Adıyaman İl Başkanımız Deniz Çakmak'a çok teşekkür ediyoruz” denildi.
Berker Esen'in İlçe Başkanlığında, program İl Başkan Yardımcısı Suna Göçengil, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları Derya Erdim ve Metehan Gürsu, geçmiş dönem Belediye Başkanı Özcan Işıklar, meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin katılımlarında gerçekleşti.

ESNAF VE HALKLA BULUŞMA
CHP'liler daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler ve vatandaşlar ile görüş alışverişinde bulundular.
MUHTARLARLA İSTİŞARE
Saha çalışmamızın ardından CHP'liler Berker Esen'in Başkanlığında 35 mahalle muhtarı ile bir araya geldiler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hizmetleri ve yapılacak yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. CHP'den etkinliklerin bu bölümüne ilişkin paylaşımda, “Katılımlarından dolayı bütün muhtarlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca Silivri Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevine yeniden seçilen Fenerköy Mahalle Muhtarımız Muharrem Eren'i tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” denildi.

Haber Merkezi

YORUM YAP