HÖH’ten Büyük Çavuşlu’da seçim çalışması

HÖH’ten Büyük Çavuşlu’da seçim çalışması

25.06.2021 14:41:32

Bulgaristan'da 11 Temmuz'da gerçekleştirilecek erken seçime yönelik çalışmalarını sürdüren HÖH Temsilcileri Büyük Çavuşlu sakinleriyle destek için buluştu.

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Milletvekili İmren Mehmedova, Osmanpazarı Belediye Başkanı Eşref Eşrefov, 11 Temmuz'da tekrarlanacak seçim nedeniyle Türkiye ve Silivri'de çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.
Hafta başında ilçemizde çeşitli temaslarda bulunan Mehmedova, Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneğinin Büyük Çavuşlu'da düzenlediği buluşmaya katıldı ve erken seçimin önemini anlattı. Çift vatandaşları oy kullanmaya davet eden Mehmedova, seçime katılımın HÖH'e güç katacağını ve verdikleri mücadeleye daha güçlü devam edeceklerini aktarırken, yöneltilen soruları yanıtladı, görüş ve önerileri dinledi.
Büyük Çavuşlu Muhtarı Erdinç Öztürk ve Silivri Sanayi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ve Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği Başkan Yardımcısı Deniz Sarı Mehmedova'ya Büyük Çavuşlu sakini Bulgaristan Vatandaşları ile buluşmasına iştirak ettiler.
HÖH'TEN ÇALIŞKAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Halihazırda Bulgaristan Parlamentosunda HÖH Milletvekili olan ve 11 Temmuz'da yapılacak seçimlerde Tırgovişte'den yeniden aday olan İmren Mehmedova, çalışmalarına sunduğu destek için Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan'a HÖH adına bir teşekkür plaketi takdim etti. Çalışkan, teşekkür ederken, “HÖH'ün Hükümet ortağı olabilmesi için Bulgaristan'daki Türkleri ve Türkiye'deki çifte vatandaşlarımızı sandığa gitmeye davet ediyorum.
Yaptığımız bu çalışmalarda bizlere tam destek veren Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a teşekkür ederiz.
Başarı inananlarındır HÖH, seçimlere 7. Sıradan katılıyor başarılar diliyorum” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Sevginar SALİ

YORUM YAP