Bulut: İlk turda bu işi bitirelim

Bulut: İlk turda bu işi bitirelim

12.05.2023 11:45:19

Seçim çalışmalarına partisi, ittifak ortakları ve Büyük Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün desteğiyle devam eden CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut teşekkür ederken, “İlk turda bu işi bitirelim” çağrısında bulundu.Silivri Eğitim Sen

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut, örgütünün güçlü desteği ile seçim kampanyasının son günlerini gerçekleştiriyor.
Silivri Eğitim Sen, Silivri Ambalaj Fabrikası, Akar Asansör Motor Makina Sanayi, Yeni Mahalle'de esnaf ziyaretlerine devam eden Bulut'a Perşembe günkü Büyük Kılıçlı programında Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de eşlik etti.
Bulut, seçmenlerden 1 oy Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için isterken, parlamento seçimlerin de CHP'ye destek topladı.büyük kılıçlı (4)
BULUT: İLK TURDA BU İŞİ BİTİRELİM
“Bir ay boyunca bizleri bağrına basan başta Silivri halkı olmak üzere tüm İstanbul 3. Bölge ilçelerinin halkına teşekkür ediyorum. İnsanların gülen yüzü ve bize sahip çıkması sayesinde yoğun bir tempo ile çalışarak güzel bir iş çıkardık. 15 Mayıs sabahında tüm ülkemizde özlediğimiz bahar, hoşgörü ve sevgi havasına uyanmamıza çok az kaldı. Hala kararsız olan, aklı karışan insanlarımız varsa bizimle aynı yolda yürüyenlerden rica ediyorum, ulaşamadığımız, ikna edemediğimiz kişilere siz anlatın birlik olursak Türkiye'nin ne kadar güzelleşebileceğini ve buna ne denli çok ihtiyacı olduğunu.
Partili arkadaşlarımın emek ve katkılarının hakkı ödenmez; teşekkür ediyorum. Emeklerinin karşılığını almalarını diliyorum. Siyasi görüşlerinden bağımsız olarak bizlere kucak açan halkımıza müteşekkiriz.
Bize sunulan en ufak bir destek ve her oyun hakkını teslim edeceğiz, kimseyi mahcup etmeyeceğiz” diyen Bulut, “İlk turda bu işi bitirelim. Kaybedecek zamanımız yok, yapacak çok iş var” ifadeleri ile açıklamalarını noktaladı.
Sevginar SALİ

YORUM YAP