“BBP, 30 yıldır devlet için var”

“BBP, 30 yıldır devlet için var”

12.05.2023 11:41:04

İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Sinan Abdullah Azder, seçim maratonunun sonunda varlık sebeplerine işaret ederek, bir oy BBP'ye bir oy da Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a istedi.kullan (3)_9

Büyük Birlik Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Sinan Abdullah Azder, BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu ve teşkilat mensupları ile seçim çalışmalarına devam ediyor. İstanbul 3. Bölgenin yanı sıra Silivri temaslarını da sürdüren Azder, son olarak Şölen Çikolata Fabrikası'nı ziyaret etti.
BİR OY BBP, BİR OY ERDOĞAN'A İSTEDİ
“Büyük Birlik Partisi 30 yıllık siyasi geçmişinde devletimizin karşı karşıya kaldığı kritik dönemlerde ortaya koymuş olduğu tavırlar ile devletimizin önünü açan bir parti” vurgusunu yapan Azder, bir oy BBP'ye bir oy da çatısı altında bulundukları Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için istedi.kullan (4)_13
AZDER: BBP 30 YILDIR DEVLET İÇİN VAR
Cumhur İttifakı'nın Türkiye için istikrar, güven ve gelişim olduğunu belirten Azder, BBP'nin mecliste güç kazanması gerektiğinin altını çizdi.
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun “Önümüzde iki seçenek var: Ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız ya da bu ezberi bozacağız. Bizler ikinci yolu seçiyoruz” sözünü hatırlatan Azder, “BBP 30 yıldır devlet için var. Yanı başımızda devlet otoritesini kaybeden ülkeleri ve o ülkelerin vatandaşının başına gelenleri görüyoruz. Bu yüzden devletimizin ebet ve müddeti çok önemli” dedi.
“ŞİMDİ BARAJ YOK”
BBP'nin 14 Mayıs seçimlerine baraj sorunu olmaksızın girdiğini belirten Azder, “Önceden baraj problemi ile karşı karşıyaydık. Şimdi baraj yok. İttifak içerisinde seçime gelen bir siyasi parti eğer o ittifakın toplam oyları barajı geçerse o da geçmiş sayılıyor. Gönül rahatlığıyla, oylarınızı istiyoruz ve desteklerinizi bekliyoruz.”
TEŞEKKÜR
“Seçim süreci ve milletvekili adaylığımız dolayısıyla bir araya geldiğimiz ya da karşılaştığımız tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum. “İnanmadığım yolda milyonlarla yürüyeceğime, inandığım yolda tek başıma yürürüm” diyen merhum liderimizin izinde çıktığımız yolda yalnız olmadığımızı hissettirdikleri için vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kıymetli zaman ve ilgilerini bizden esirgemediler sağ olsunlar” diyen Azder, 14 Mayıs'ta herkesi oy kullanmaya ve Cumhur İttifakı ile BBP'yi desteklemeye bir kez daha davet etti.

Sevginar Sali

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Zor seçim…
Sonraki » Bulut: İlk turda bu işi bitirelim

YORUM YAP