Bozoğlu: Başkaca projelerin de hayata geçirileceği sözünü aldık

Bozoğlu: Başkaca projelerin de hayata geçirileceği sözünü aldık

31.01.2023 12:14:23

Haftalık değerlendirmesini kamuoyuyla paylaşan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “İstanbul Valiliği ve Silivri Belediyesi iş birliğiyle yapımı tamamlanan Mübadele Müze Evi, Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'un teşrifleri ile açılmıştır. Ersoy ile Silivri'mize kazandırılması gereken kültürel miraslarımız ve yeni projeler hakkında müzakerelerde bulunduk, hayata geçirileceği sözünü aldık” dedi.kamp1

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, haftalık değerlendirmesinde gündeme dair notlarını kamuoyuyla paylaştı.
BOZOĞLU: SİLİVRİ HAZIR İNŞALLAH
Bozoğlu'nun değerlendirmesi şu şekilde: “Silivri AK Parti İlçe Başkanlığı üç kademe yönetimi olarak Kızılcahamam'da geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen İstişare ve Değerlendirme Kampına katılım sağladık. İl yönetim kurulu üyeleri ve İstanbul'daki ilçe yönetimleri olarak 14 Mayıs 2023 seçimi öncesinde tam motivasyon ile sahada olmaya devam edeceğiz. İstanbul hazır, Silivri hazır inşallah!BBP ZİYARETİ
“YEGANE GAYEMİZİN VATANIMIZIN BEKASI”
Cumhur İttifakı çatısı altında beraber yol yürüdüğümüz Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı'nın yeni ilçe binasına hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. 14 Mayıs 2023 seçimleri ve Silivri hususunda istişarelerde bulunduk. Ortak karar vermekte bile zorlananların aksine Cumhur İttifakı olarak yegane gayemizin vatanımızın bekası olduğunu bir kez daha yineledik. Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığına ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederiz.”
“SİLİVRİ KÜLTÜRÜNÜ VE MİRASINI YAŞATACAK BAŞKACA PROJELERİN DE HAYATA GEÇİRİLECEĞİ SÖZÜNÜ ALDIK”
Pazar günü gerçekleştirilen Mübadele Evi Açılışına da bir paragraf açan AK Parti İlçe Başkanı: “İstanbul Valiliği ve Silivri Belediyesi iş birliğiyle yapımı tamamlanan Mübadele Müze Evi, Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'un teşrifleri ile açılmıştır. Silivri'mize hayırlı olsun. Açılış töreni öncesinde İlçe Başkanlığımızı ziyaret eden, Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile Silivri'mize kazandırılması gereken kültürel miraslarımız ve yeni projeler hakkında müzakerelerde bulunduk. Silivri kültürünü ve mirasını yaşatacak başkaca projelerin de hayata geçirileceği sözünü aldık” dedi.326926212_3001880346624778_4106489373273256855_n
“NOTUMUZU ALDIK”
Dinimizin kutsal kitabına yapılan çirkin saldırıya tepkilerin yetersiz kalmasını eleştiren Bozoğlu, konuya “Geçtiğimiz günlerde kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yapılan hadsizliğe ilişkin olarak ilçemizde duyarlı birkaç sivil toplum kuruluşu dışında bu alçak eyleme ilişkin hiç kimseden ses çıkmamış olup adeta lal olmuşlardır. Bugün bu alçaklığa susanlar yarın çıkarları doğrultusunda şirin görünmek için camilerde en önde saflarda yerini alacaklardır. Ama biz bunların hepsini görüyoruz, biliyoruz. Yeri geldiğinde de Silivri Kamuoyuna tekrar hatırlatmak için notumuzu aldık” ifadeleri ile değindi.
“GEÇMİŞTE YAPTIKLARI, GELECEKTE YAPACAKLARININ TEMİNATI”
“CHP Silivri İlçe Başkanı, gazeteci Uğur Mumcu'nun ölüm yıldönümünün 30. yılına ilişkin yaptığı açıklamada ifade özgürlüğünü güvence altına alacakları noktasında vaatlerde bulunmuştur” diyerek açıklamasını sürdüren AK Parti İlçe Başkanı, “CHP Silivri İlçe Başkanına CHP iktidarının hüküm sürdüğü zülüm yıllarında ifade ve inanç özgürlüğüne nasıl kamçı vurulduğunu araştırmasını tavsiye ediyorum. Geçmişte yaptıklarının, gelecekte yapacaklarının teminatı olduğunu hatırlatmak isteriz” ifadelerini kullandı.
“HER TÜRLÜ ÇİRKİN YOLA BAŞVURAN SÖZDE GAZETECİLERİ ESEFLE KINIYORUM”
“Geçenlerde yayınlanan kurgudan ibaret olan “Annem bana karne hediyesi et aldı” haberinin kamera arkası görüntüleri sosyal medyada gündem oldu” diyen Bozoğlu, “Ortada muhabirin yönlendirmesi ile iftira ve yalana alet edilen küçücük bir çocuk var. Kamuoyunu manipüle etmek için her türlü çirkin yola başvuran sözde gazetecileri esefle kınıyorum” dedi.
“ÜLKESİNİ EN ÇOK DÜŞÜNEN, KİŞİNİN ERDOĞAN'DAN BAŞKASI OLMADIĞINI BİR KEZ DAHA GÖRDÜK”
Son olarak af konusuna değinen Bozoğlu, “Vatandaş ve şirketlerin vergi ve prim yükümlülükleri başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına olan borç cezalarının kaldırılması ve yapılandırılması, 2.000 lirayı aşmayan icralık durumdaki vergi cezalarının tahsilinden vazgeçilmesi gibi vatandaşa nefes aldıracak birçok yapılandırmayı içeren, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma paketi kamuoyuyla paylaşıldı. Vatandaşını ve ülkesini en çok düşünen, dert edinen kişinin Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan başkası olmadığını bir kez daha görmüş olduk” ifadeleri ile haftalık değerlendirmesini tamamladı.
Sevginar SALİ

YORUM YAP