Engin Akın

Beşyüzevler İ Çok Rahat Geçeceğiz

Silivrispor hafta sonu ikinci yarının ilk maçında Beşyüzevler ile karşı karşıya gelecek. Bana göre bu maçın skorunu tayin etmek zor değil. Her ne şart olursa olsun biz bu maçı alıp yolumuza devam edeceğiz. Kaçarı yok. Mutlak galibiyet ve beraberinde de liderliğin devamı kaçınılmazdır aslında. Her ne kadar ötelenmiş olsam da benim derdim bu takımın çıkmasıdır. Öyle kulübün bir yerlerinde müdür olayım altyapıya hoca olayım derdim de yok. Bu takım çıkacak.

Sezon başından bu zamana kadar geçen süre içinde hemen her yazımda bu takımın yenilmezliğinden dem vurdum durdum. Aynı duygular içindeyim aslında içimde bir huzur var. Takım oyuncularının da rahat ve huzurlu olmalarını isterim ki bu takımı yenebilecek bir takım yok diye tekrardan üstüne basa basa belirtiyorum. Yeter ki inanalım ve maça asılalım. Bu saatten sonra telafisi olmayan maçlara çıkıp ardını getireceğiz. Şimdi ise yapılacak tek şey var; sandıklarda saklanan Silivrispor bayraklarının çıkarıp takımımızı sonuna kadar desteklemek. Varımızı yoğumuzu ortaya koyup el birliği ile bu maçı alıp lige iyi bir başlangıç yapmak zorundayız. Bu durumda iş sadece sporcularda değil tabii ki taraftara da büyük iş düşüyor.

Sezon başından bu zamana kadar geçen süreç içinde içte ve dışta takımlarını sonuna kadar bir beklenti içinde olamadan desteklediler. Ben bile deplasmanlarda kayış attım lakin taraftarlar sonuna kadar devam dedi. Çok iyi biliyorum ki kendi aralarında topladıkları benzin paraları ile en uzak deplasmanlara bile gidenler var. Hiçbir beklentileri olmadan, çıkarsızca. Haberin devamı 20.01.2012 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…

YORUM YAP