Bek: Kurban Bayramı, dayanışmanın en büyük örneğidir

Bek: Kurban Bayramı, dayanışmanın en büyük örneğidir

21.07.2021 22:02:44

Kurban Bayramı mesajında İYİ Parti İlçe Başkanı Refik Bek, “Kurban Bayramı; toplumumuza barış, sofralarımıza bereket, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirsin” vurgusunda bulundu.

İYİ Parti İlçe Başkanı A.Refik Bek, Kurban Bayramı vesilesi ile yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bayramlar, sevginin, saygının, kardeşliğinin ve hoşgörünün simgesidir. Kurban Bayramı, dayanışmanın en büyük örneğidir. Yoksullara el uzatıldığı, ekmeğin paylaşıldığı, gönüllerin tamir edildiğini bu bayram bir kez daha birlik ve beraberliğimizin, dayanışmamızın mutluluğunu, huzurunu yaşayacağız. Kurban bayramında tüm kırgınlıklar, küslükler unutulsun; yerlerine sevgi tohumları ekilsin. Kurban Bayramı; toplumumuza barış, sofralarımıza bereket, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirsin.

Savaş ların ve kavgaların yerini, hoşgörü ve barışa alsın. Bayramlar umuttur, özlemdir, berekettir. Aile büyüklerinin ziyaret edildiği; çocukların mutlu olduğu; hastaların, yoksulların, kimsesizlerin hatırlandığı bir bayram diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Silivrili hemşerilerimin ve İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Kestiğiniz kurbanlar ve gönülden ettiğiniz dualar kabul olsun."

 

YORUM YAP