Yalçın: Bayramı kutlarken, tedbirleri de elden bırakmayalım

Yalçın: Bayramı kutlarken, tedbirleri de elden bırakmayalım

21.07.2021 22:11:07

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Kurban Bayramı mesajında salgın önlemlerine işaret ederek tehdidin tamamen ortadan kalmadığına dikkat çekti.

Bayram münasebetiyle MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın da bir kutlama mesajı yayınladı.

"TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAYALIM"

"Bayramlar, yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun duygularla yaşandığı en mukaddes günlerden biridir" diyen MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Kurban Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgın sürecinin de hafiflediği bugünlerde Kurban Bayramını idrak ediyoruz. Sürecin tamamen ortadan kalkmamış olması münasebetiyle tedbiri elden bırakmayalım.

"BAYRAMI MANASINA UYGUN ŞEKLİNDE KUTLAYALIM"

Kurban Bayramımız, kurban kesmenin yanı sıra ihtiyaç sahiplerine el uzatmak için büyük bir fırsattır. Bu fırsatı güzel değerlendirip bayramı manasına yakışır şekilde kutlayalım. Sağlık, huzur ve kardeşlik duyguları içerisinde bir bayram olması dileğiyle, kurban ibadetlerimizin Cenab-ı Allah'a katında kabul ve makbul olmasını temenni ediyor, başta Silivrili hemşerilerim olmak üzere Türk-İslam coğrafyasının mübarek Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum."

 

YORUM YAP