Balcıoğlu: Biz de hemşerilerimizin vicdanına güveniyoruz

Balcıoğlu: Biz de hemşerilerimizin vicdanına güveniyoruz

28.03.2024 11:07:02

Seçim çalışmalarına Gümüşyaka'da açık hava toplantısıyla devam eden CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, “10 Yıldır yaptığımız insan odaklı çalışmalarımızı 5 yılla karşılaştıralım bakalım. Vicdan işiyse bu biz de hemşerilerimizin vicdanına güveniyoruz” şeklinde konuştu. Balcıoğlu'nun bu sözleri Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Volkan Yılmaz'ın sözlerine bir cevap olarak değerlendirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, geçtiğimiz gün Gümüşyaka Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Kendisine CHP Bölge Milletvekili Engin Altay, Parti Meclis Üyesi Berker Esen, İlçe Başkanı İbrahim Kömür, Mahalle Başkanı Ferhat Balin, geçmiş dönem Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, meclis üyesi adayları, geçmiş dönem meclis üyesi Zafer Bıyıklı, Gümüşyaka Muhtarı Mazlum Güçlü eşlik etti.
GÜÇLÜ: SEÇİMLER MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLSUN
Mahalle Muhtarı Mazlum Güçlü, 31 Mart Yerel seçimlerinin Gümüşyaka, Silivri, İstanbul ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diledi.
ALTAY: SİLİVRİ'DE BİR HALLER VAR
CHP Bölge Milletvekili Engin Altay, yaptığı konuşmada şu sözlerine yer verdi: “Silivri'de bir haller var. Silivri'nin pırıl pırıl evladı, İlçe Başkanımız Berker Esen geldi partinin en tepesine Parti Meclisine seçildi. Biz de bayrağı bu genç arkadaşlarımıza teslim ediyoruz.
“SİLİVRİ'DEN BİR YENİ YILDIZ DOĞACAK”
Bora Balcıoğlu, Silivri'de tarih yazacak, buna yürekten inanıyorum. İstanbul'da İmamoğlu, Silivri'de Balcıoğlu bitmiş, oturmuş. Size bir sır vereyim Bora'nın sevdalısı var. Bu, Silivri aşığı. İnşallah bu aşk ve şevkle, sizin ona duyduğunuz güvenle tarih yazacak. Silivri'den inşallah bir yeni yıldız doğacak. Bütün İstanbul'un adını çok kısa sürede öğreneceği bir yıldızı, evladınızı bağrınıza bastığınız için Gümüşyaka'ya çok teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”
BALCIOĞLU: OLDU BU İŞ
Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Gümüşyakalı hemşerilerine coşkulu karşılamaları için teşekkür etti ve “Oldu bu iş, kazanıyoruz, kazanıyoruz” dedi.
GÜMÜŞYAKA'NIN SORUNLARINI VE VAATLERİNİ AÇIKLADI
15 yıldır nasıl çalıştıysa, durmadan Silivri için çalışmaya devam edeceğinin sözünü veren Balcıoğlu, Gümüşyaka'daki yolların bozuk olduğunu, Balıkçı barınağı, futbol sahası konusundaki beklentilerini bildiğini dile getirdi. Taziye Evi sözü verdi.
“GÜMÜŞYAKA'YA KENT ÜNİVERSİTESİNİ ACİLEN HAYATA KAZANDIRIYORUZ”
Üç üniversite alanından birinin Gümüşyaka Mahallesi'ne işlendiğini hatırlattı ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Özcan Başkan döneminde Tarım Lisesi'ni kurduk. Gümüşyaka'ya bir kent üniversitesini kazandırmak gibi bir iddiamız da var. Alt yapısı da hazırlandı, Gümüşyaka'ya çok yakışacak. Acilen hayata kazandırıyoruz. Tarım ve Ziraat Fakültesinin olacağı, hemen yanı başında uygulama alanının da olacağı bir üniversite alanı. Burası cazibe merkezi olmak zorunda.
“SAHİLİMİZİN DURUMU İÇLER ACISI”
Evet, sahilimiz var ama içler acısı durumda. Yakışmıyor. Sosyal alanımız ve tesisimiz yok. Gençlerimizin vakit geçireceği bir alan yok. Gümüşyaka sahili size yakışır bir şekilde derhal düzenlenecek. Denizimiz var, millet denizi bulamıyor. Bizim denizimiz var kullanamıyoruz.
Gümüşyaka'ya yakışır bir düğün salonumuz da olacak. Bunlar uçuk kaçık projeler değil, ayağı yere basan uygulanır.”
“SEÇİME ON GÜN KALA TEMEL ATMAYA BAŞLADILAR, O DA BANA NASİP OLACAK ŞİMDİ”
Çiftçilere İBB olarak verdikleri desteklerden söz eden Balcıoğlu, kreş ihtiyacından, sinema eksikliğini dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Gençlerimiz sinemaya komşu ilçelerine gitmeyecek, tam tersine Silivri'yi buraya gelinecek bir yer haline getirmeliyiz.
Ve Gençlik Merkezlerimiz, Sanat Merkezlerimiz, seçime on gün kala temel atmaya başladılar. Beş yıldan beri niye atmadın? O da bana nasip olacak şimdi. Siz isteyeceksiniz biz Ekrem Başkanımızla yapacağız. Çok da güzel bir ikili olduk. 2019 yılında yaşadığımız değişim ve gelişimi Silivri'de de yaşatacağız. Yıllarca sesinize kulaklarını tıkayanlar seçim gelince birden halkçı oluyorlar. Sosyal demokrat kesiliyorlar.
“VİCDAN İŞİYSE BU BİZ HEMŞERİLERİMİZİN VİCDANINA GÜVENİYORUZ”
10 Yıldır yaptığımız insan odaklı çalışmalarımızı 5 yılla karşılaştıralım bakalım. Vicdan işiyse bu biz hemşerilerimizin vicdanına güveniyoruz.
Biz Silivri'de tarım ve üretim diyeceğiz. Şehrimizi Esenyurt yapmayacağız. Onlar geleceğin Silivri'sinden anlamazlar. Adil, yeşil ve mavinin birleştiği, hakkaniyetli bir yönetim anlayışını kurumsallaştıracağız.
Ben Silivri'de oturuyorum. Biz günübirlikçi değiliz. 81 ilden Silivri'ye gelmiş, burada ekmeğini kazanan herkes gibi Silivriliyim.
Sandığımıza gideceğimiz, demokratik hakkımızı kullanacağız. Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Oy bizim için namustur. Ben Gümüşyakalıyım, Gümüşyaka'nın evladına sahip çıkacaksınız.”

YORUM YAP