Yılmaz’a destek toplamaya devam ediyorlar

Yılmaz’a destek toplamaya devam ediyorlar

28.03.2024 11:04:59

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayları, vatandaşların görüş, öneri ve beklentilerini dinliyor, Belediye Başkan Adayları Volkan Yılmaz'ın selamlarını ileterek, projeleri hakkında bilgi veriyor ve yerel seçimlerde destek istiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayları, yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde ve mahallelerde esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaya, talep, öneri ve beklentilerini dinleyerek, Belediye Başkan Adayları Volkan Yılmaz'ın ikinci dönem proje ve çalışmalarını anlatmaya ve destek istemeye devam etti.
Meclis Üyesi Adayları Sultan Aşkın, Sezer Aydemir, Filiz Akgül, Tavil Ay, Deniz Edis, Tayfun Köroğlu, Rafet Arslan çarşıda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Meclis Üyesi Adayları Tavil Ay, Sultan Aşkın ve Deniz Edis, geçtiğimiz gün Belirli, Kurfallı ve Gazitepe Mahalleleri'ne giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Meclis Üyesi Adaylarımız Rıfat Kutlu, Şafak Arslan, Gökalp Kalaycı, Görkem Ercan, Zerrin Çimen ve Mustafa Arslan, Yeni Mahalle'de esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Meclis Üyesi Adayları Oktay Kaya ve Filiz Akgül, Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP