AK Parti Silivri’de SEÇ toplantısı

AK Parti Silivri’de SEÇ toplantısı

1.02.2017 09:38:56

AK Parti Genel Merkezinin projesi olan ve İstanbul İl Başkanlığının koordinasyonunda düzenlenen Sandık Esaslı Çalışma (SEÇ) programı kapsamında Silivri İlçe Başkanlığında sandık yönetim kurulu başkanlarıyla bir araya gelindi.

AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın da hazır bulunduğu programa, 3. Bölge Teşkilat Başkanı ve İstanbul SEÇ Başkanı Metin Karakaş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Atım ve SEÇ Koordinatörü Abdullah Özdemir de katıldılar.
AK Parti Silivri Teşkilat Başkanı Turan Kurtarmış'ın açılış ve İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun selamlama konuşmasıyla başlayan programda İlçe Sorumlusu Murat Atım da söz aldı.
İlçe Başkanı Rıfat Kutlu yapmış olduğu konuşmada önümüzdeki seçimin önemine vurgu yaparak, teşkilat mensuplarına duymuş olduğu güveni dile getirdi. Bunun bir rejim değişikliği olmadığını üzerine basarak vurgulayan ilçe başkanı, Referandum sonrasında daha güçlü ve daha dinamik bir Türkiye'de yaşayacağımız gerçeğinin unutulmaması gerektiğini söyleyerek sözlerine son verdi.
Kürsüye çıkan SEÇ Başkanı Metin Karakaş, Sandık Esaslı çalışmanın detaylarıyla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Seçim öncesi, seçim esnasında ve secimden sonra yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Milletvekili Feyzullah Kıyıklık da gündemle alakalı değerlendirmeler yaptığı bir konuşma gerçekleştirdi.
Kapanış konuşması için kürsüye tekrar çıkan İlçe Başkanı Rıfat Kutlu katılımdan dolayı hem misafirlere hem de teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki ALYANS
Sonraki » Fatih’ten AK Parti’ye yeni katılımlar

YORUM YAP