Yönelim öğrencileri Edanur Çocuk ve Şefkat Evi minikleriyle buluştu

Yönelim öğrencileri Edanur Çocuk ve Şefkat Evi minikleriyle buluştu

2.03.2015 11:49:32

Okul öncesi çağındaki çocuklara eğitim ve yuva imkânı sunarak geleceğe hazırlayan Edanur Çocuk ve Şefkat Evi, önceki gün Büyükçekmece Özel Yönelim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 9. Sınıf Hemşirelik Bölümü öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı. Meslek seçimlerine vizyon kazandırması, kurumdaki yapı ve işleyişi yerinde incelemek isteyen öğrenciler çocuklarla yakından ilgilendi. Hemşire adayları miniklerle oyunlar oynadı,  birlikte özçekim pozları vererek hatıra fotoğrafları çekildi.

ŞEVKET KOTİL, GELECEĞİN HEMŞİRE ADAYLARINA ŞEFKAT EVİ’Nİ ANLATTI

Çocukların biricik ‘Şevket Dedesi’, Silivri’nin tanınmış hayırsever iş adamı Şevket Kotil, Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Kotil Vakfı tarafından kurulan Edanur Çocuk ve Şefkat Evi’nde yarınlara yetiştirdiği çocukların yanındaydı. Kotil, Büyükçekmece Özel Yönelim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin kuruma yönelik sorularını büyük bir içtenlikle yanıtladı ve onlara güzel bir istikbal için eğitim hayatlarını önemsemelerini nasihat etti.

GELECEĞE HAZIR VE TOPLUMA FAYDALI BİREYLER OLMASI İÇİN UĞRAŞIYORUZ MESAJI

Şevket Kotil, Edanur Çocuk ve Şefkat Evi’nde çocukların eğitmenler eşliğinde yaratıcılık ve özbakım becerilerini geliştirici çalışmalar yaptığını, temizlik, sağlık ve beslenme ile ilgili bilgilerle donatıldıklarını, okuma-yazma alışkanlığı kazandırmalarının yanı sıra yardımseverlik gibi manevi duyguları yeşerten değerleri benimsemelerini sağlamak için gayret gösterdiklerini anlattı.

ÇOCUKLARDAN MÜTHİŞ PERFORMANS

Edanur Çocuk ve Şefkat Evi’nin minikleri hazırladıkları ‘Vatan’ temalı şiiri küçücük ellerinde sıkı sıkıya tuttukları Türk bayraklarıyla okudu ardından İngilizce parça eşliğinde bir koreografi sergilediler. Gönülleri fetih eden çocuklar büyük alkış aldı.

Hep birlikte güzel dilekler eşliğinde Ay-Yıldızlı Türk Bayrağı pastası kesilerek program akışı sürdürüldü.

Hazal BAŞARAN

 

 

 

YORUM YAP