KAGİDER’den Demiral’a Kadınlar Günü daveti

KAGİDER’den Demiral’a Kadınlar Günü daveti

2.03.2015 11:49:32

Silivri KAGİDER ailesi,  6 Mart Cuma günü saat 19.00’da Silivri Jasmine Restaurant’ta yapılacak olan Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği davetiyesini AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’i bizzat yerinde ziyaret ederek verdi. Aynur Süleymanoğlu Başkanlığında önceki gün kaydedilen ziyaret programında; KAGİDER Üyesi Nursel Erel, Yasemin İçer, Zeynep Eren, Ülkü Büyükgönenç, Gülgün Narinç, Nedret Kahraman, Öznur Kırkıcı, Özgün Deniz Gündüz ve Özlem Kılıç da hazır bulundu.

KADININ İŞ VE SİYASET DÜNYASINDAKİ YERİ KONUŞULDU

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Tuğba Alkaya’nın da eşlik ettiği sohbet akışlı ziyarette kadının iş ve siyaset dünyasındaki yeri ve önemi üzerine konuşulurken, konumlarının güçlendirilmesi ve korunması gerekliliği ortaya kondu. İlçe Başkanı Dilek Demiral, KAGİDER oluşumunu ve çalışmalarını yakından takip ettiğini söylerken sivil toplum kuruşlarının siyasetten uzak durmalarının daha doğru ve kuruluş amaçlarına uygun olacağını vurguladı.

Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel programa davet edilmekten memnuniyet duyan Dilek Demiral, iştirak edeceğini söyledi. Ziyaret karşılıklı iyi duygu ve düşünceler, başarı temennilerinde bulunulmasıyla noktalandı. 

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP