“Yarınlarımızı aydınlatan genç meşaleler gururlandıracak”

“Yarınlarımızı aydınlatan genç meşaleler gururlandıracak”

16.05.2018 09:50:39

Odak Okulları Genel Müdürü Gülgün Narinç, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere, “Bugünün küçük pırıltıları, yarınlarımızı aydınlatan genç meşaleler olarak bizleri gururlandırmaya devam edeceksiniz” sözleriyle seslendi.

Odak Okulları Silivri Kampüsü ilk mezuniyet heyecanını yaşadı. Hafta sonu okulun gösteri salonunda düzenlenen törende anaokulu 5 Yaş grubu öğrencileri ilköğretime uğurlandı. Minik öğrenciler, ilkokula hazırlık sürecini başarıyla tamamladıkları bir yılı geride bıraktılar. Hayata ilk adımı attıkları bugünlerinde aileleri ve yakınları da kendilerini yalnız bırakmayıp heyecanlarını paylaştı ve duygu dolu anlar yaşandı.
Mezuniyet Töreni, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunarak başladı, ardından İstiklal Marşımız okundu.

NARİNÇ: BUGÜNÜN KÜÇÜK PIRILTILARI, YARINLARIMIZI AYDINLATAN GENÇ MEŞALELER OLARAK BİZLERİ GURURLANDIRMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ
Odak Okulları Genel Müdürü Gülgün Narinç, yaptığı konuşmada anaokulu öğrencilerine şu sözlerle seslendi: “Bizler öğretmenleriniz ve yöneticileriniz olarak sizleri doğru ve çalışkan bireyler olarak yetiştirdik. Sizler küçüklerini koruyan, büyüklerini sayan, ODAK Okulları'nda aldığı çağdaş eğitim, bilgi, beceri, sosyal ve kültürel değerler sayesinde başarıyla yükselip daha ileri gitmeyi hedefleyen, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimleriyle açtığı aydınlık yolda durmadan ilerlemeye söz vermiş olan ve hayata atıldığınızda ülkemizin geleceğine yön verecek olan bugünün küçükleri yarının büyüklerisiniz. Bizler burada sizlerin başarılarını alkışlamak için bulunuyoruz. Sizlere güveniyoruz. Bugünün küçük pırıltıları olan sizler yarınlarımızı aydınlatan genç meşaleler olarak bizleri gururlandırmaya devam edeceksiniz.”
Mezuniyet Programı öğrencilerin sunumlarıyla devam etti. Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde İngilizce, Modern Dans, Atletizm gösterileri sundular. Diploma törenine geçildiğinde sınıf sırasına göre ismi okunan mezunlar sahneye gelerek diplomalarını aldılar. Program sonunda Odak Anaokulu öğrencileri büyük bir coşku ve alkışlar eşliğinde kep attılar.

Haber Merkezi

YORUM YAP