“Yapıcı olamayan her eleştiri fitnedir”

“Yapıcı olamayan her eleştiri fitnedir”

14.06.2017 13:45:35

 

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'dan sonra MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın da bir açıklama yaptı ve Olay “Söz sahibi olmayanlar kendilerine vazife çıkarmamalı ve eleştirilerini kendilerine saklamalıdır. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin, “Yapıcı olamayan çözüm önerisi sunmayan her eleştiri fitnedir” sözünü bir kez daha hatırlatmak isterim” dedi ve spor üzerinden siyasi rant devşirilmemesi konusunda uyardı…

YALÇIN: SİLİVRİSPORUMUZ ÜZERİNDEN SİYASİ RANT DEVŞİRİLMESİ YAKIŞIK ALMAYAN BİR HAREKETTİR

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ın açıklaması aynen şu şekilde: “Şehit haberlerinin peş peşe yüreğimize düştüğü, Ramazan'ın huzur veren iklimini yaşamamıza engel olan olayların gerçekleştiği, birlik ve beraberlik duygusuna en çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde bazı kendini bilmezlerin Silivri sporumuz üzerinden siyasi rant devşirmesi yakışık almayan bir harekettir. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak olayları hayretle izlemekteyiz.

“YAPICI OLAMAYAN ÇÖZÜM ÖNERİSİ SUNMAYAN HER ELEŞTİRİ FİTNEDİR”

Olay ne şekilde ilerler ise ilerlesin süreç tarafların nezaretinde gerçekleşmeli söz sahibi olmayanlar kendilerine vazife çıkarmamalı ve eleştirilerini kendilerine saklamalıdır. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin “Yapıcı olamayan çözüm önerisi sunmayan her eleştiri fitnedir” sözünü bir kez daha hatırlatmak isterim.

“KENTİMİZE DAHA FAZLA ZARAR VERMEMEYİN” UYARISI

Silivri'mize ve Silivri sporumuza zararı olacak her konuda, meramımızı yüksek sesle ifade etmekten çekinmeyeceğimizin bilinmesini isterim. Kendilerine gündem oluşturan ve hatta bunu mikro milliyetçilik seviyesine düşürüp insanları ayıran bir takım siyasilerin de kendilerine gelmelerini ve sükut edip kentimize daha fazla zarar vermemelerini tavsiye ederim.”

YORUM YAP