Viyana yolcusu öğretmenler hazırlıklarını sürdürüyor

Viyana yolcusu öğretmenler hazırlıklarını sürdürüyor

21.02.2020 10:47:41

Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi tarafından yürütülen Erasmus+ projesiyle ilgili hazırlık çalışmaları okul bünyesinde sürdürülüyor.

Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi tarafından yürütülen Erasmus+ projesiyle ilgili hazırlık çalışmaları okul bünyesinde sürdürülüyor. 15-22 Mart 2020  tarihinde proje kapsamında gerçekleştirilecek Avusturya/Viyana ziyareti öncesi, İngilizce hazırlık kursu başarıyla tamamlandı,  Viyana hakkında gruba bilgi verildi ve teknoloji ile ilgili hazırlık kursları yapıldı.

AKSÜNGER, HAZIRLIKLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Proje kapsamında yapılan hazırlık çalışmalarıyla ilgili bilgi veren okul müdürü Ahmet Aksünger; “Okulumuzda çağın gerektirdiği eğitim teknolojilerinin kullanımını artırmak ve okulumuzun uluslararası boyut kazanması sağlamak amacıyla hazırladığımız bu projeyle mart ayında Avusturya'nın başkenti Viyana'ya hareketlilik gerçekleştireceğiz. Proje kapsamında 8 öğretmenimiz 5 gün süreyle Viyana'da Eğitimde teknoloji kullanımıyla ilgili kurs alacak. Ayrıca katılımcı öğretmenlerimiz, Viyana'da gerçekleştireceğimiz okul ziyaretleriyle, yönetim faaliyetleri, öğretim metotları, müfredatlar ve yenilikçi uygulamaları da gözlemleyerek ve Kültürel etkinliklerde bulunacaklar. Öğretmenlerimiz bu hareketlilikle hem mesleki hem de kişisel gelişimlerini artıracak, hem de okulumuzun yeterliliklerinin geliştirilmesi için deneyim kazanacaklar. Projemizin verimli geçmesi için  hazırlık faaliyetleri kapsamında yabancı dil kursu ile bilgisayar ve internet kullanımı konusunda hazırlık çalışmaları gerçekleştirdik.” dedi.

Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan 2019-1-TR01-KA101-063864 numaralı ve “Eğitimde Teknolojiyi Seç Bir Adım Öne Geç” başlıklı proje Erasmus+ programı Okul Eğitimi Hareketliliği kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 14.072 Euro hibe ile desteklendi.

Haber Merkezi

 

YORUM YAP